Piedi Nudi mag dan Italiaans klinken (het is het Italiaans voor “blote voeten”), het is een Nederlands merk schoenen en laarzen, in 2011 opgericht door de schoenontwerper Marc Teunissen.

Teunissen vond dat comfortabele damesschoenen veel te traditioneel waren vormgegeven, en besloot zelf onder de Naam Piedi Nudi comfortabele schoenen en laarzen voor dames te gaan maken die wel hip en modern waren.

Piedi Nudi schoenen zijn vlotte schoenen en laarzen voor moderne dames. Maar Piedi Nudi schoenen zijn heel comfortabele om te dragen en altijd voorzien van een uitneembaar voetbed en een schokabsorberende polyurethaan zool.

Het zijn kwalitatief uitstekende schoenen, en kwaliteit kost geld. Maar Piedi Nudi schoenen en laarzen zijn hun geld meer dan waard, vooral als je ze voordelig kunt krijgen.

Voordelig Piedi Nudi schoenen kopen

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Piedi Nudi schoenen bij de belangrijkste schoenenwinkels. Hieronder vind je de beste online winkels waar je goedkoop Piedi Nudi schoenen en Piedi Nudi laarzen kunt kopen.

Piedi Nudi schoenen worden gemaakt van de mooiste Italiaanse leersoorten (dus die Italiaanse naam is niet onterecht) die op een speciale manier worden behandeld. Hierdoor lijkt het leer tot leven te komen.

Alle Piedi Nudi schoenen zijn damesschoenen. De collectie bevat vele enkellaarsjes en sneakers, maar ook pumps en ballerina’s. Piedi Nudi schoenen zijn damesschoenen die altijd comfortabel zijn om te dragen, maar ze zien er absoluut niet uit als saaie comfortschoenen.

Kijk hierboven maar eens naar de aanbiedingen van Piedi Nudi schoenen.

 
Onderwerpen:
Piedi Nudi schoenen, laarsjes, laarzen, Piedi Nudi boots, damesschoenen.