Pinko schoenen zijn damesschoenen die vaak een origineel en opvallend uiterlijk hebben. Saaie schoenen zijn Pinko schoenen niet. Integendeel!

Pinko is een Italiaans modemerk dat kleding maakt voor dames die niet bang zijn om een beetje op te vallen. Pinko schoenen en Pinko laarzen passen uitstekend in die doelgroep want Pinko schoenen zijn origineel en vaak verrassend. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Pinko schoenen wat voor mooie damesschoenen en dameslaarzen dit Italiaanse merk allemaal op de markt brengt.

Informatie Pinko schoenen

Pinko is een eigenzinnig Italiaans modemerk dat in de jaren 70 is opgericht door Pietro Negra en Cristina Rubini. De kleding (en schoenen) van dit merk zijn over de hele wereld te koop. Op de schoenenmarkt is Pinko nog een vrij nieuwe naam.

Ze begonnen bescheiden met de verkoop van schoenen maar er komen steeds meer Pinko dameschoenen op de markt. Sneakers, instappers, laarzen, slippers en sandalen worden er inmiddels door Pinko op de markt gebracht. En dit assortiment Pinko schoenen zal in de toekomst nog verder worden verbreed.

Pinko maakt de schoenen niet zelf. Dat is uitbesteed aan de Italiaanse schoenfabrikant Zeis Excelsa. Dat is een schoenfabrikant waaraan je als hoogstaand merk de productie gerust kunt toevertrouwen. Zeis Exelsa maakt naast de Pinko schoenen namelijk ook de schoenen voor onder andere topmerken als Merrell, Harley Davidson en het Belgische Bikkembergs. Dat zijn allemaal schoenen van hoge kwaliteit!

Kijk bij de aanbiedingen bovenaan deze pagina voor aanbiedingen van Pinko schoenen en laarzen in ons land.

Zie ook: Beste schoenen merken


Onderwerpen:
Pinko schoenen, luxe damesschoenen.