PintoDiBlu (Pinto di Blu) is een Portugees merk schoenen dat in Nederland vooral bekend is om zijn prachtige enkellaarsjes en hoge laarzen voor dames. Maar er zijn veel meer PintoDiBlu schoenen. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook een uitgebreide zomercollectie. Hier alle informatie (en aanbiedingen) met betrekking tot PintoDiBlu laarzen en schoenen.

Deze PintoDiBlu schoenen en PintoDiBlu laarzen kun je beschrijven als modieus, elegant en stijlvol. Maar ook als heel betaalbaar. En dat ondanks hun hoge kwaliteit en geweldige uitstraling. Kijk voor het aanbod aan PintoDiBlu damesschoenen en dameslaarzen bij de aanbiedingen van PintoDiBlu schoenen bij de helaas weinige winkels die deze schoenen in Nederland verkopen.

Informatie PintoDiBlu laarzen en schoenen

PintoDiBlu / Pinto di Blu schoenen en laarzen zijn een product van de Portugese schoenfabrikant Costa, Costa & Oliveira uit Santa Maria da Feira. Sinds 1991 maakt men daar een brede collectie damesschoenen en dameslaarzen met een bijzonder mooi design en van goede kwaliteit. Deze PintoDiBlu schoenen en laarzen worden tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden. Qua prijsstelling zitten deze laarzen en schoenen in het middensegment.

PintoDiBlu laarzen en schoenen zijn officieel in meer dan 20 landen te koop, en via internet wereldwijd. Ook in Nederland en Belgiƫ komen we PintoDiBlue schoenen en laarzen steeds vaker tegen al moet je ze meestal wel online kopen, want in de winkels blijven ze zeldzaam. Kijk bovenaan voor de aanbiedingen van Pinto di Blu schoenen en laarzen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van PintoDiBlu schoenen en laarzen voor het aanbod aan mooie laarzen en schoenen voor dames van dit topmerk.


Foto’s: PintoDiBlu

Onderwerpen:
Pintodiblu laarzen, Pintodiblu laarsjes, Pintodiblue schoenen, Pinto di Blu schoenen en laarzen in Nederland kopen.