PME Legend is het modemerk van het sigarettenmerk Pall Mall. PME schoenen maken deel uit van deze stoere kledinglijn.

PME Legend is een merk met een bijzonder stoere reputatie. Dat zie je af aan de lijn aan PME schoenen en laarzen die er ook zeer stoer en mannelijk uitziet. PME maakt dan ook alleen herenschoenen. Schoenen voor echte mannen!

PME schoenen zien er niet alleen robuust en ruig uit, ze kunnen ook tegen een stootje. Met deze schoenen kun je met een gerust hart op avontuur.

Waar kun je online PME Legend schoenen kopen?

PME Legend schoenen zijn in Nederland en België te koop bij vele goede schoenenwinkels. Kijk hier onder  voor aanbiedingen van PME schoenen bij deze goede Nederlandse schoenenwinkels.

PME Legend schoenen en laarzen

Het assortiment PME schoenen omvat veel modellen, maar lage laarzen / hoge schoenen en sneakers voeren de boventoon. Het gaat daarbij om stevige leren schoenen met een uitstekend voetbed.

Het assortiment PME Legend schoenen omvat ook enkele fraaie leren herenslippers.

PME herenmode

PME Legend is een dochterbedrijf van Pall Mall. Een groot Amerikaans sigarettenmerk dat onderdeel uitmaakt van het British American Tobacco concern. PME Legend maakt herenkleding en herenschoenen.

Naast schoenen en laarzen maakt PME onder andere ook spijkerbroeken, jacks, truien, shirts, ondergoed en andere herenkleding. Op het gebied van schoenen maakt PME Legend ondermeer booties, sneakers, veterschoenen, slippers en andere casual herenschoenen.

PME Legend schoenen zijn echter aanraders voor de moderne man. Kijk bij de aanbiedingen van PME schoenen hierboven waar je deze prachtige herenschoenen goedkoop kunt scoren.

Video: PME Legend


Onderwerpen
PME schoenen, sneakers, PME herenschoenen, Pall Mall schoenen heren, booties, Pall Mall schoenen.