Het Amerikaanse merk schoenen Pony is in Europa lang niet zo groot en bekend als in de USA. Vooral in de jaren 80 was Pony daar een heel groot merk. Wereldberoemde sporters als Mohammed Ali, Pele en Reggie Jackson droegen toen de schoenen van Pony en dochtermerk Chevron.

Pony sneakers in Nederland kopen

Maar ook nu is Pony nog een toonaangevend Amerikaans merk in sneakers. Met onder andere sneakers zoals de Pony Farmhouse en de populaire vintage Pony Slamdunks. Al deze Pony sneakers zijn helaas in Nederland moeilijk verkrijgbaar. Maar hier onder hebben we een overzicht van winkels waar je voordelig Pony schoenen kunt kopen.

Informatie Pony schoenen

Pony werd in 1972 opgericht in Brooklyn in het hart van New York. Binnen 10 jaar groeide het jonge merk uit tot één van de belangrijkste producenten van sportschoenen. Nog steeds is Pony heel gewild bij veel sporters, maar ook op straat, waar vooral in Amerika de Pony sneakers een bekend beeld in de straat zijn.

Pony sneakers zijn een mix van een klassiek design moderne technologische nieuwigheden. Maar vooral zijn het sneakers die heerlijk zitten en er prachtig uitzien. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van Pony schoenen.

Zie ook: Sneakers tips en advies


Foto: Pony 

Onderwerpen:
Pony schoenen, Amerikaanse sneakers, Pony sneakers in Nederland kopen.