Prada schoenen zijn luxe schoenen van het exclusieve Italiaanse modemerk Prada. Prada maakt heel mooie schoenen van hoge kwaliteit.

Prada hoort tot de meest gewilde modemerken ter wereld. Welke vrouw wil nou geen Prada schoenen? Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, al vallen de prijzen bij uitverkoop-acties soms reuze mee.

Aanbiedingen Prada schoenen

Prada schoenen zijn echte designer schoenen. Modieus, stijlvol, uniek en van zeer hoge kwaliteit. En helaas ook meestal met een hoog prijskaartje. Goedkoop zijn Prada schoenen dan ook nooit, maar bij de aanbiedingen van onderstaande online schoenenwinkels hebben ze vaak heel aantrekkelijke aanbiedingen van Prada schoenen en laarzen.

Naast Prada damesschoenen zij hier ook Prada schoenen voor heren te vinden, al is het aanbod van Prada daarin minder groot.

Eerst waren er de Prada schoenen, toen pas de kleding

Prada is al een oud modemerk. Het werd in 1913 opgericht door Mario Prada. Aanvankelijk was het een bedrijf in lederwaren. Prada schoenen waren er dus al lang voordat het modehuis kleding ging maken. pas toen in 1978 de huidige eigenaresse Miuccia Prada het bedrijf erfde maakte Prada de overstap naar haute couture.

Je kunt gerust zeggen dat Miuccia Prada het familiebedrijf groot heeft gemaakt. Ze weet ieder jaar weer te komen met vrouwelijke smaakvolle collecties met soms opvallend sobere modellen. De tassen, schoenen en kleding van Prada is niet zelden een opmerkelijke mix van chic, onschuld en Italiaans temperament. Miuccia Prada stuurt een internationaal team van topdesigners aan waarbij ze de touwtjes stevig in handen houdt.

Schoenen, mode en accessoires

Hoewel Prada duidelijk de weg van de mode en mode-accessoires is ingeslagen maken de lederwaren als schoenen, laarzen en tassen nog steeds een belangrijk deel van het assortiment uit. Prada heeft een breed assortiment damesschoenen en herenschoenen. Over de kwaliteit van de schoenen kunnen we kort zijn. Die is perfect. Op kwaliteit wordt niet beknibbeld bij Prada. De Prada schoenen blijven jarenlang mooi, hebben een geweldige pasvorm en lopen en zitten bijzonder comfortabel.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen om tegen de laagste prijs Prada schoenen te kopen.


Onderwerpen:
Prada schoenen, dames, heren, tassen, kleding, Prada damesschoenen, Prada mode goedkoop online kopen.