Pretty Ballerinas, de naam zegt het al. Dit merk schoenen is helemaal gespecialiseerd in (leuke) ballerina’s.

Het aanbod aan deze pretty ballerina’s is bijzonder groot. De zomerse damesschoenen zijn in tal van kleuren en met tal van prints verkrijgbaar.

Pretty Ballerinas zijn er in vele effen kleuren, maar soms hebben ze ook opvallende patronen of ongewone decoraties. Ook biedt dit merk mooie ballerina’s voor dames en meisjes in vele verschillende ontwerpen.

Hier koop je online Pretty Ballerinas in Nederland

Onderstaande winkels verkopen in Nederland de Pretty Ballerinas schoenen.

Informatie Pretty Ballerinas schoenen

Het schoenmerk Pretty Ballerinas is ouder dan je zou verwachten. De fabriek werd al in 1918 opgericht door de Spaanse schoenmaker Mascaró op het eiland Menorca. De naam Pretty Ballerinas wordt echter pas sinds 2005 gebruikt. Ieder model van Pretty Ballerinas draagt de naam van een vrouwelijke beroemdheid die bij de betreffende schoen past.

Pretty Ballerinas worden veel online via internet verkocht, maar vanaf 2007 opende de fabrikant eigen winkels. De eerste drie waren in Londen te vinden, een jaar later werden er ook in Madrid twee Pretty Ballerinas winkels geopend. Later volgde er nog veel meer winkels binnen en buiten Europa.

In Amerika zijn de Pretty Ballerinas ook zeer populair, ook bij de sterren. Onder andere Kate Moss, Elle MacPherson, Claudia Schiffer, Angelina Jolie, Lindsay Lohan, Lily Allen, Katherine Heigl, Kylie Minogue en Kelly Osborne zijn met Pretty Ballerinas aan hun voeten gefotografeerd..

Naast Pretty Ballerinas voor dames zijn er, sinds 2009, ook modellen voor jonge meisjes. Ook deze ballerina’s zijn te koop in een breed scala aan stijlen en kleuren, en bevatten soms opmerkelijke combinaties van materialen.

Kijk voor alle Pretty Ballerinas die er in Nederland online te koop zijn bij de bovenaan genoemde webwinkels.

Zie ook: Meer tips ballerina’s schoenen


Foto’s: Pretty Ballerinas

Onderwerpen: Pretty Ballerina’s schoenen, Pretty Ballerina schoenen in Nederland online winkels.