Primabase schoenen zijn hippe sneakers voor dames en heren uit Italiƫ. Primabase sneakers worden gekenmerkt door opvallende prints. De damessneakers van dit merk zijn bovendien vaak voorzien van stoere studs en modieuze glitters.

Maar onder deze bling bling stijl gaan sneakers van hoge kwaliteit schuil. Gemaakt van de beste leersoorten en met veel zorg afgewerkt. Hier meer informatie over Primabase schoenen, en aanbiedingen van de hippe sneakers van dit Italiaanse merk.

Iedere Primabase schoen is voorzien van de tekst “today is a very good day”, een optimistische tekst die helemaal bij Primabase schoenen past.

Waar in Nederland koop je online Primabase schoenen?

Kijk voor modellen en de prijzen van Primabase sneakers bij onderstaande aanbiedingen van Primabase schoenen. De prachtige sneakers van hoge kwaliteit kun je soms verbazend goedkoop kopen.

Unieke sneakers

Primabase schoenen zien er op een sportieve manier luxe uit. De sneakers mogen dan PrimaBASE heten, basic zijn ze zeker niet. Daarvoor zijn deze schitterende Italiaanse sneakers te geraffineerd, te origineel en te goed van kwaliteit. Schoenen met deze prints en metallics kun je echt niet basic noemen. Maar wees gerust, het woord “prima” klopt wel.

Primabase schoenen zijn er als herenschoenen en als damesschoenen en in zowel hoge als lage sneakermodellen. Veel keuze dus! Het draagcomfort is erg hoog evenals de kwaliteit. Dat mag ook wel, want goedkoop zijn Primabase schoenen niet. Maar hun prijs… die zijn ze meer dan waard.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen, en koop Primabase sneakers tegen de laagste prijs bij goede online schoenenwinkels.

Zie ook: Beste sneakers


Onderwerp:
Hier vind je informatie en aanbiedingen van Primabase schoenen. Primabase schoenen zijn sneakers die hun naam waar maken. Primabase sneakers zijn unieke sneakers voor dames en heren van prima kwaliteit.

Foto’s: Primabase
Collectie: To Be Dressed