Protest (officieel Protest Sportswear) is een modemerk uit Nederland dat alle soorten sportieve en casual mode maakt. In het aanbod aan Protest schoenen vinden we vooral slippers (voor dames, heren en kinderen) en snowboots.
De keuze voor slippers en snowboots  is niet verwonderlijk want Protest is ooit gestart als merk voor snowboarders en in tweede instantie werd de collectie uitgebreid met mode voor surfers. Nog steeds bestaat de Protest collectie voor een groot deel uit winterkleding, badkleding en sportieve kleding, en op schoenengebied dus uit Protest slippers en Protest snowboots.

Aanbiedingen Protest schoenen

Wil je zien wat Protest allemaal te bieden heeft aan schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens? Kijk dan bij de aanbiedingen hier onder.

Protest slippers

Vooral de keuze uit Protest slippers voor kinderen en volwassenen is groot. Dit aanbod bestaat voornamelijk uit teenslippers met diverse prints. Bij de Protest slippers voor dames en meisjes zijn er vaak leuke details aangebracht zoals geborduurde bandjes en soms steentjes of andere versieringen.
Bij de Protest slippers voor heren vallen vooral de luxe slippers met een leren voetbed op een rubberen zool op. Neem bijvoorbeeld de Protest Pingaa slippers met dubbellaag canvasbandjes. Of neem de Protest Gabona slippers met gerafelde bandjes aan de bovenzijde en een spons-rubberen buitenzool voor extra tractie en een dubbellaags EVA-zool.
Of je nu een paar eenvoudige teenslippers of badslippers zoekt, of dat je liever voor een paar luxe en zeer comfortabele slippers gaat, bij Protest kun je je gewenste slippers vinden. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van Protest schoenen, daar vind je ze allemaal met hun prijs en alle informatie.
Met en zonder enkelbandje
Protest slippers zijn licht en buigzaam waardoor je ze makkelijk in je rugzak of koffer op vakantie kunt meenemen. Naast slippers maakt Protest ook sandalen (slippers met een enkelbandje). Deze Protest sandalen zitten door dat enkelbandje wat vaster om je voet. Bovendien zien de Protest sandalen met dat bandje er heel trendy en mooi uit.
Kleuren
Voor wat betreft de kleuren van Protest slippers. Dit merk maakt zijn mooie slippers zowel in de basis kleuren (witte slippers, zwarte slippers, blauwe slippers) als in combinaties van kleuren. Door de lage prijs (een paar Protest teenslippers is best goedkoop) kun je gerust meerdere paren in verschillende kleuren aanschaffen zodat je altijd een paar leuke en geschikte Protest slippers onder je outfit kunt dragen.

Materialen

Protest slippers worden gemaakt van meerdere goede materialen. Elastisch rubber, supersterk en veerkrachtig polyurethaan, schokabsorberend EVA en slijtvast polyethyleen. De mix van materialen draagt bij aan de hoge kwaliteit van Protest teenslippers en Protest badslippers.

Protest snowboots

Ook de Protest snowboots zijn mooi om te zien en goed van kwaliteit. Als voormalige snowboard specialist maakt Protest snowboots van hoge kwaliteit. Protest snowboots zijn er evenals de slippers voor heren, dames, jongens en meisjes.
Zie ook: Tips slippers
Foto’s: Protest
Onderwerpen:
Protest schoenen, Protest slippers, Protest snowboots.