Puma is een merk schoenen dat vooral bekend is om zijn sportschoenen. Puma heeft echter ook veel schoenen voor dagelijks gebruik (streetwear) in het assortiment. Het betreft dan vooral Puma sneakers. Deze vaak van de sportschoenen afgeleide Puma schoenen zijn zeer sportief en benaderen de sportschoenen qua design en uitstraling.

Goedkoop online Puma schoenen kopen

Voordelig Puma schoenen kopen kan via onderstaande winkels. Bij deze online schoenenwinkels en online sportwinkels vind je Puma sneakers en Puma sportschoenen met vaak een heel hoge korting.

Kijk hier voor online aanbiedingen van Puma schoenen:

Sneakers, sportschoenen en casual schoenen

Puma maakt sportschoenen, sneakers en andere sportieve schoenen zoals slippers voor heren, dames, jongens en meisjes. Het zijn echte casual schoenen, in goed Nederlands vrijetijdsschoenen. Maar ook het tegenovergestelde van vrije tijd schoenen, werkschoenen, zijn in de collectie Puma schoenen te vinden, al is het in beperkte mate.

Kijk bij de aanbiedingen van Puma schoenen van bovenstaande online winkels om te zien wat dit grote Duitse sportmerk allemaal aan schoenen te bieden heeft, en om deze schoenen zo goedkoop mogelijk te kopen bij de beste online schoenenwinkels en online sportwinkels van Nederland, en bespaar veel geld op de aanschaf van je nieuwe Puma schoenen.

Puma en Adidas

De broers Rudolf en Adolf Dassler begonnen in de jaren 20 een schoenenfabriek in het Beierse Herzogenaurach dat sportschoenen maakten. Na een ruzie stapte Rudolf uit de fabriek en begon zijn eigen concurrerende sportschoenenfabriek met de naam Puma. Zijn broer Adolf veranderde vervolgens de naam van Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik in Adidas.

Zo kreeg het kleine stadje twee sportschoenfabrieken die beide uitgroeiden tot multinationals. Tussen Adolf en Rudolf, en tussen Puma en Adidas, is het nooit echt goedgekomen.

Tegenwoordig is Puma voor een groot deel in Franse handen. De Kering groep uit Frankrijk bezit ruim 80% van de aandelen. Kering bezit onder andere ook de luxe merken Gucci, Saint Laurent Paris, Sergio Rossi en Stella McCartney. Puma zelf vormt met een jaarlijkse omzet van drie miljard euro samen met Adidas en Nike de top drie van ’s werelds grootste fabrikanten van sportartikelen.

Kijk bij de aanbevolen winkels voor Puma schoenen bovenaan om alle Puma sportschoenen, sneakers en andere Puma schoenen goedkoop online te kopen.
 
Meer informatie
 
Onderwerpen:
Puma sneakers, Puma schoenen, sportschoenen, sport.