Ken je de meidengroep Raak!? Van schoenen hebben we meer verstand, maar we lieten ons vertellen dat Raak! een meidengroep is die bekend is van het televisieprogramma RTL Telekids.

En niet alleen bekend, ook populair onder jonge meiden. Zo populair dat het Nederlandse merk kinderschoenen Red Rag met een serie meisjessneakers komt die gebaseerd zijn op de meiden van Raak!

Het betreft vier uitvoeringen van de sneakers, elk voor één van de drie meiden van Raak!, en één extra model. Er is een model Daan (met een stoere blauwe camouflageprint), een model Sharon (zilvergrijs) en een model Roos (Roos is het prinsesje van het stel, dus deze Red Rag sneakers zijn roze met glitters). Het vierde model is de Raak! by Red Rag Magic. Deze zwart grijze sneaker speelt een hoofdrol in de theatershow Raak! en de Magische Schoentjes waarin de meiden de vaderlandse theaters onveilig maken.

Kijk bij de Red Rag schoenen om een paar van deze bijzondere meisjessneakers op de kop te tikken. Vanaf september 2015 zijn de Raak! by Red Rag schoenen verkrijgbaar. Als je een paar koopt kun je meteen een gratis Raak! single downloaden en je maakt kans op kaartjes voor de theatershow en een meet and greet met de meiden van Raak!