Radii Footwear is een Amerikaanse fabrikant van mooie sportieve sneakers. Radii schoenen zijn moderne sneakers die in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar zijn.

Radii schoenen zijn er zowel als lage als hoge sneakers. Alle Radii sneakers zien er mooi en verzorgd uit en zijn gemaakt van heel goede materialen.

Radii sneakers zijn dan ook comfortabel om te dragen en ze kunnen tegen een stootje. In het verleden wilde Radii nog wel eens sneakers maken die meer degelijk dan hip waren, maar de laatste tijd komt daar verandering in. Radii sneakers zijn steeds vaker uitgevoerd in opvallende kleuren en originele designs.

Kijk bij de aanbiedingen van Radii schoenen voor Radii sneakers voor weinig geld bij de bekende en minder bekende Nederlandse online schoenenwinkels.

Helaas hebben wij op dit moment geen aanbieders van Radii schoenen in Nederland. Kijk bij de sneaker tips voor andere leuke sneakers.

Raddi sneakers

Radii brengt verschillende modellen sneakers uit. Je hebt de traditionele lage sneakers, maar er zijn ook Radii hoge sneakers die je enkel geheel omsluiten. Dit zijn veelal opvallende stoere sneakers met zowel veters als gespen. Bovendien vind je bij sommige modellen bovenop nog een rits. Veel Radii schoenen hebben een echte Amerikaanse uitstraling.

Amerikaanse sneakers

Radii is dan ook een merk schoenen uit het Amerikaanse Californië. Je spreekt de naam uit als ray-dee-eye. Radii is in 2008 opgericht met als doel originele maar ook kwalitatief heel goede sneakers te maken. Na een aarzelend begin lukt dat steeds beter. De Radii schoenen die nu op de markt gebracht worden zijn uitstekende eigenzinnige sneakers die veel mannen en vrouwen zullen aanspreken.


Foto: Raddi

Onderwerpen:
Radii schoenen, Amerikaanse sneakers, Radii sneakers.