Ragstar is een Nederlands schoenenmerk waarvan je de schoenen en laarzen gerust als kunstwerkjes mag beschouwen. Ragstar schoenen hebben een uniek en eigenzinnig uiterlijk. Kijk hier naar de bijzondere Ragstar schoenen.

Oké, niet alle Ragstar schoenen zien er even excentriek uit, maar vooral de Ragstar schoenen uit de Wine collectie zien er heel bijzonder uit. Deze schoenen zijn ontworpen door de artiest Geoffrey Wijn. Deze damesschoenen en herenschoenen zijn te herkennen aan de ‘skyline’.

Helaas: Ragstar schoenen zijn niet meer te koop. Kijk op Schoenmaatvinder.nl voor andere mooie en goede schoenen in jouw maat.

Informatie Ragstar schoenen

Ragstar is een schoenenmerk uit Tilburg. Ze maken unieke schoenen voor dames en heren. Het meest speciaal is hun Ragstar Wine serie die is ontworpen door de kunstenaar Geoffrey Wijn. Deze serie schoenen is sinds mei 2014 op de markt.

Verder brengt Ragstar ieder jaar een zomercollectie en een wintercollectie uit. Het aanbod aan Ragstar schoenen loopt uiteen van slippers tot winterlaarsjes. Op deze pagina vind je foto’s en video’s van deze vaak bijzondere schoenen.

Foto’s

Video

Kijk hierboven bij de aanbiedingen van Ragstar schoenen om deze schoenen en laarsjes goedkoop te kopen.