Rapisardi schoenen zijn prachtige schoenen en laarzen voor dames uit het Italiaanse Florence. NR Rapisardi is een toonaangevend merk in damesschoenen en dameslaarzen, en één van de bekendste Italiaanse schoenmerken.
Dat laatste is op zich al een wereldprestatie in een land waar zoveel mooie damesschoenen en dameslaarzen gemaakt worden. NR Rapisardi staat vooral bekend om zijn prachtige hoge laarzen voor dames maar ook om zijn zeer modieuze Rapisardi sandalen en Rapisari slippers.

Bij deze winkels koop je online Rapisardi laarzen en schoenen

Onderstaande winkels hebben een prachtig assortiment Rapisardi laarzen en schoenen tegen heel mooie prijzen:

Van  sandalen tot hoge laarzen

Rapisardi is zowel in de zomer als in de winter van de partij. Hun zomercollectie bestaat vooral uit de populaire Rapisardi sandalen, slippers en pumps en voor de winter zijn er de prachtige Rapisardi laarzen.

Rapisardi schoenen worden gemaakt volgens een oude Florentijnse werkwijze. Naast leer wordt er voor de productie van deze damesschoenen veel kurk gebruikt.

Betaalbare kwaliteit

Rapisardi schoenen hebben een luxe en chique uitstraling en zijn van zeer hoge kwaliteit. Toch zijn deze damesschoenen heel betaalbaar. Weinig Italiaanse topmerken maken zulke mooie en kwalitatief sterke schoenen die zo binnen bereik van een groot publiek liggen.

Informatie Rapisardi schoenen

Rapisardi begon in 1959 heel bescheiden als een klein familiebedrijf, een schoenenfabriekje zoals je er in die tijd zo veel in Italië had. In het fabriekje in het Toscaanse Florence werden met de hand sandalen, slippers en pumps gemaakt die zich een enorme populariteit verwierven.

Zelfs in Amerika werden de mooie Rapisardi schoenen opgemerkt, en het kleine fabriekje groeide uit tot een belangrijk Italiaans schoenenlabel.

Rapisardi laarzen

Naast schoenen maakt Rapisardi nu ook dameslaarzen. Vooral de hoge Rapisardi laarzen zijn heel bekend en heel populair. Het zijn mooie en kwalitatief heel goede laarzen tegen een opvallend lage prijs. Kijk maar bij de aanbiedingen hierboven.

Handgemaakte schoenen

Rapisardi schoenen worden nog steeds met de hand gemaakt en het merk is nog steeds gespecialiseerd in slippers, sandalen en pumps die zijn gemaakt van traditionele materialen. En heel belangrijk, Rapisardi schoenen zijn nog steeds heel betaalbaar.

Wat wel met zijn tijd meegegaan is het design van de Rapisardi schoenen. Rapisardi sandalen, slippers en pumps zien er heel modieus en eigentijds uit, met mooie modellen, mooie kleuren en prachtige details

NR Rapisardi schoenen

Land: Italië
Sinds 1959
Gespecialiseerd in: Sandalen, slippers, laarzen en pumps voor dames
Veel gemaakte spelfouten: Rapasardi, Ripasardi, Rapisari

Kijk bij de bovenaan genoemde beste winkels voor alle mooie Rapisardi schoenen en Rapisardi laarzen voor dames in Nederland en België.Foto’s: NR Rapisardi Firenze

Onderwerpen:
NR Rapisardi laarzen, Rapisardi slippers, dameslaarzen, NR Rapisardi schoenen dames, Rapisardi sandalen.