Recharge Footwear is een nieuw Nederlands schoenmerk die hippe sandalen, sneakers en andere damesschoenen maken waarin steunzolen kunnen worden gedragen. Mooie damessandalen waarin je steunzolen onzichtbaar kunt dragen zijn vrij zeldzaam. Recharge schoenen duiken in dit gat in de markt. Maar ze maken ook andere goede en comfortabele schoenen voor dames.

Recharge sandalen en andere Recharge schoenen zijn bijzonder goed van kwaliteit. Er worden hoge eisen aan het comfort gesteld en er wordt gebruik gemaakt van materialen van hoge kwaliteit zoals zacht Italiaans leer en natuurlijk rubber.

Hier koop je Recharge schoenen tegen een lage prijs

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Recharge schoenen waar je deze mooie comfortabele sandalen, sneakers en andere schoenen voor dames voordelig kunt kopen.

We hebben helaas geen aanbevolen aanbieders voor Recharge schoenen in Nederland. Kijk bij de comfortschoenen voor de beste alternatieven.

Informatie Recharge schoenen

Het schoenmerk Recharge is in 2016 opgericht door José Illegems en Roos Jagers-Bergsma met als doel het uitbrengen van hippe open schoenen voor dames die geschikt zijn voor het gebruik van steunzolen. Al snel volgde er ook damessneakers, veterschoenen en zelfs Recharge laarsjes voor de winter.

Recharge schoenen worden in Nederland ontworpen en in Portugal door ervaren schoenmakers gemaakt.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Recharge schoenen waar je deze mooie en comfortabele damesschoenen voordelig kunt kopen.

Zie ook:


Vragen of opmerkingen over Recharge schoenen? Hieronder kun je je bericht posten.