Red Rag schoenen zijn prachtige sportieve schoenen uit Nederland. Red Rag maakte naam met zijn kinderschoenen en schoenen voor tieners maar maakt tegenwoordig ook schoenen voor dames. Stoer, opvallend en eigenwijs zijn kernwoorden die op Red Rag schoenen van toepassing zijn.

Red Rag is niet bang voor gekke details, opvallende prints en vreemde kleurcombinaties. Het is dan ook een merk dat vooral tieners erg aanspreekt. Red Rag schoenen hebben vaak een eigenwijze rebelse uitstraling. Maar het zijn kwalitatief ook uitstekende schoenen. Veel schoenenwinkels verkopen dan ook Red Rag schoenen.

Aanbiedingen Red Rag schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Red Rag schoenen van onderstaande winkels waar je deze schoenen voor kinderen, tieners en volwassenen goedkoop kunt kopen.

Bij bovenstaande winkels vind je het grootste en beste assortiment Red Rag schoenen tegen de laagste prijzen.

Red Rag verkoopt zijn schoenen onder twee labels, Red-Rag Boys & Girls voor de kinderschoenen en Red-Rag Men & Woman voor de Red Rag schoenen voor volwassenen. Het zijn altijd opvallende schoenen. Niet voor niets heet het merk Red Rag (rode lap). Het is een schoenmerk dat uitdaagt!

Red Rag kinderschoenen

Red-Rag Boys & Girls is een eigenwijs Nederlands schoenenmerk dat in 2004 is opgericht door Klerxs schoenen, een schoenfabrikant die ook verantwoordelijk is voor een ander stoer Nederlands kinderschoenenmerk namelijk Develab.

Red Rag kinderschoenen zijn coole kinderschoenen die niet alleen heel mooi en stoer zijn maar ook van hoge kwaliteit. Sterk, gezond en duurzaam. Red Rag schoenen worden altijd gemaakt van materialen van hoge kwaliteit.

Red Rag schoenen dames

Geïnspireerd door het succes van de Red Rag kinderschoenen kwamen er ook Red Rag schoenen voor volwassenen op de markt. Incidenteel zijn er Red Rag herenschoenen, maar als het om Red Rag schoenen voor volwassenen gaat dan zijn het normaal gesproken Red Rag schoenen voor dames.

Bij Red Rag damesschoenen zien we naast sneakers ook onder andere sandalen, instappers en laarsjes. Natuurlijk allemaal in de Red Rag stijl. Origineel, stoer en met veel uitstraling. Dit zijn geen schoenen voor saaie (schoenen)dozen!

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Red Rag schoenen voor alle kinderschoenen, damesschoenen en herenschoenen van dit coole Nederlandse schoenmerk.

Zie ook: Meer topmerken kinderschoenen

Onderwerp:
Red Rag schoenen zijn er voor kinderen, tieners en dames. De Red Rag kinderschoenen zijn het meest bekend en meest verkocht (Red-Rag schoenen voor meisjes en jongens), maar het aanbod aan Red-Rag damesschoenen wordt steeds groter. Vooral het aanbod aan Red Rag sneakers is groot, maar er zijn ook mooie Red Rag boots, laarzen, espadrilles en andere Red-Rag schoenen.

Foto: Red-Rag