Red Wing schoenen zijn supersterke schoenen uit Amerika. Red Wing Shoes is van huis uit een producent van werkschoenen, maar ze maken ook prachtige casual schoenen. IJzersterke schoenen die bijzonder stoer zijn om te zien.

Het gaat bij Red Wing Shoes om booties, veterschoenen en laarzen. Deze robuuste Red Wing schoenen en laarzen zijn er zowel voor mannen als vrouwen.

Red Wing schoenen worden in Amerika met de hand gemaakt. Deze booties zijn dan ook geen goedkope schoenen en laarzen, maar het is wel schoeisel van de allerbeste kwaliteit.

Hier koop je in Nederland voordelig Red Wing Shoes

Kijk bij de aanbiedingen van Red Wing schoenen bij onderstaande webshops om te zien welke Red Wing schoenen er door de Nederlandse schoenenwinkels worden aangeboden.

Dit zijn de beste aanbieders van Red Wing Shoes in Nederland. Deze online schoenenwinkels hebben het beste assortiment tegen de beste prijzen.

Informatie Red Wing Shoes

Red Wing schoenen worden al meer dan 100 jaar gemaakt. Aan het begin van de 19e eeuw begon schoenhandelaar Charles Beckman met het maken van werkschoenen voor voor de meest zware werkzaamheden geschikt waren. Denk hierbij aan de bosbouw, de landbouw en de mijnbouw. Er waren veel meer schoenfabrikanten die zich op die markten richtten, maar Red Wing schoenen wisten zich te onderscheiden doordat ze niet alleen sterk en degelijk waren maar ook comfortabel zaten. En aan dat laatste ontbrak het bij de concurrentie nog wel eens.

Nu, ruim 100 jaar later, worden Red Wing schoenen en laarzen nog steeds op plekken gebruikt waar veel van de schoenen wordt gevraagd. Bijvoorbeeld in de olievelden van het Midden Oosten, of op de graanvelden van het Amerikaanse Midwest. Over de hele wereld gebruiken arbeiders Red Wing schoenen en laarzen.

Maar de Red Wing laarzen en schoenen hebben ook de stap naar de gewone consumenten gemaakt. Naar mannen en vrouwen die graag deze stoere sterke schoenen en laarzen in hun vrije tijd willen dragen. Dit Red Wing schoeisel heeft dezelfde krachtige stoere uitstraling als de werkschoenen van het merk, maar deze Red Wing schoenen, booties en laarzen zijn nog comfortabeler om te dragen.

Kijk voor alle Red Wing schoenen en laarzen bij de bovenaan genoemde beste aanbieders van deze booties en schoenen.

Foto: Red Wing

Onderwerpen:
Red Wing booties, Red Wing schoenen, laarzen boots, herenlaarsjes,