Regatta schoenen zijn wandelschoenen, wandelsandalen, bergschoenen en outdoorschoenen van hoge kwaliteit. Regatta is een Brits outdoormerk dat in eigen land  marktleider is op het gebied van kwalitatief heel goede outdoorkleding. De Regatta schoenen vallen daar ook onder.

Hier kun je goedkoop Regatta schoenen online kopen

Regatta schoenen zijn in Nederland bij een beperkt aantal winkels te koop. Onderstaande aanbevolen winkels hebben een ruim aanbod aan Regatta schoenen tegen een lage prijs:

Regatta outdoor schoenen voor kinderen en volwassenen

Er zijn Regatta schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens. Het betreft Regatta wandelschoenen en andere Regatta outdoorschoenen zoals bergschoenen, snowboots, wandelsandalen en trailrunning shoes. Ook biedt het Britse outdoor merk een (zeer) beperkt assortiment Regatta laarzen.

Vooral de keuze uit Regatta wandelschoenen is enorm groot. Er zijn Regatta wandelschoenen voor dames, heren, meisjes en jongens. 

Over Regatta outdoor kleding en schoenen

Het outdoor sportmerk Regatta is in 1981 opgericht door een familiebedrijf dat daarvoor al zo’n 50 jaar ervaring had in het maken van waterdichte kleding. De Regatta outdoor kleding viel voor een groot deel ook in die categorie, maar Regatta breidde zijn assortiment uit met andere outdoor kleding en benodigdheden zoals wandelschoenen, bergschoenen, snowboots en andere outdoor schoenen.

Aangezien het merk Regatta zijn oorsprong heeft in waterdichte kleding zal het je niet verwonderen dat Regatta schoenen heel goed tegen vocht en water bestand zijn. Maar ook op andere punten zoals grip, draagcomfort en stevigheid kunnen Regatta schoenen zich meten met de wandelschoenen van andere topmerken op het gebied van outdoorkleding en wandelschoenen.

Naast Regatta wandelschoenen zijn er ook snowboots en laarzen van dit Britse outdoormerk, al is de keuze daarin minder groot dan in de Regatta wandelschoenen.

Kijk voor het aanbod aan Regatta schoenen en de prijzen van deze geweldige outdoor schoenen bij de bovenaan genoemde aanbevolen online winkels.

Zie ook: Meer wandelschoenen


Onderwerpen:
Regatta wandelschoenen, outdoor schoenen, Regatta schoenen.