De Reebok Ventilator is een legendarische sneaker die al 30 jaar bestaat. Reebok brengt nog steeds nieuwe versies van deze succesvolle schoen uit.

De naam Ventilator verwijst naar de unieke koeling van deze sneakers. Daarvoor zijn panelen aan de zijkant aangebracht. Ook kenmerkend voor de Reebok Ventilator is de Hexalite demping die 30 jaar geleden revolutionair was en nog steeds heel goed functioneert.

Kijk bij de aanbiedingen van de Reebok schoenen voor het aanbod van deze klassieke sneaker bij alle belangrijke schoenenwinkels online.

Informatie Reebok Ventilator

De Reebok Ventilator beleefde zijn debuut in 1990. Het was een lichte sneaker met felgekleurde geventileerde zijpanelen.  Al meteen werd de revolutionaire sneaker zeer populair. Een klassieker was geboren.

Door de jaren heen bracht Reebok vele versies van de Ventilator uit en 30 jaar na dato is de Reebok nog steeds een populaire sneaker bij zowel dames als heren. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Reebok sneakers op de Reebok Ventilator goedkoop online te kopen bij één van de bekende online aanbieders van Reebok schoenen.

Onderwerpen:
Reebok Ventilator sneaker, Reebok Ventilator sneakers.