Reece schoenen zijn hockeyschoenen van de allerbeste kwaliteit. Reece Australia is de officiële naam van dit sportmerk, waarmee meteen de afkomst van deze hockeyschoenen verklapt zijn. Al is de Nederlandse inbreng groot, maar daarover later meer. Net zoals in Nederland is hockey in Australië een populaire sport. Reece hockeyschoenen komen uit de liefde voor de hockeysport voort.
Reece maakt hockeyschoenen voor dames en heren, meisjes en jongens. De schoenmaten lopen van maat 28 tot maat 47. Het aanbod aan modellen en variaties in kleuren, prints en designs is groot.
Kijk voor het volledige aanbod van dit merk, tegen de laagste prijzen, bij de aanbiedingen van Reece schoenen.

Informatie Reece Australia

Reece is de kledingleverancier voor vele internationale sportbonden, ook tijdens de Olympische Spelen. Vele nationale teams strijden in de kleding van Reece Australia en met de hockeymaterialen van dat merk. Sport en passie zijn de kernwaarden van dit Australische sportmerk. Het is een merk dat er alles aan doet om sporters het topmateriaal te geven waarmee ze kunnen scoren.

Maar Reece Australia beseft dat de prestaties het hoogste doel van een sporter zijn, maar ze kijken ook verder. Naar een mooi design bijvoorbeeld. De kleding en schoenen die je draagt zijn bepalend hoe je je voelt. Goed materiaal geeft energie, zelfvertrouwen en kracht. Reece schoenen geven je deze motivatie. Het schoenen waarmee je presteert, maar waarmee je er ook goed en krachtig uitziet. Als een winnaar!

De naam zegt het al, Reece Australia is een Australisch sportmerk. Maar Reece is een onderdeel van de Deventrade Group, een Nederlands familiebedrijf dat toonaangevend is in de sportkleding voor sportclubs. Deventrade is eigenaar van merken als Reece en Stanno en maakt in licentie sportkleding voor grote namen als Hummel, Select en Derbystar.

Reece is hun belangrijkste label. Kijk bij de eerdergenoemde aanbiedingen van Reece schoenen voor de mooie en heelgoede hockeyschoenen van dit internationale topmerk

Zie ook: Meer beste hockeyschoenen
Productselectie: Bol.com