Het merk schoenen Regard is een Franse specialist in damesschoenen. Regard slaagt er in schoenen en laarzen te maken die zowel sportief als elegant zijn.

Regard staat bekend om de aparte details die op veel Regard schoenen aanwezig zijn. Stiksels, bandjes, gespen, studs, de ontwerpers van dit Franse merk schoenen spelen er mee en komen zo tot opmerkelijke en originele designs.

Kijk hier voor aanbiedingen van Regard schoenen en laarzen

Designer schoenen uit Frankrijk

Modeontwerper Philippe Morvan is verantwoordelijk voor deze originele creaties. Hij combineert elegantie, originaliteit, schoonheid en speelsheid tot prachtige Regard schoenen en laarzen, die ook nog eens perfect zitten.

Regard maakt vrijwel alle soorten damesschoenen, maar sommige schoenmodellen springen er echt uit. Zo zijn er veel mooie sierlijke Regard ballerina’s en ook het aanbod aan Regard laarzen en sandalen is groot. Bij ieder model vallen de originele details op. Wie basic schoenen zoekt zonder tierelantijnen is bij Regard aan het verkeerde adres.

Regard behoort tot de Adige S.A. groep waartoe ook Beverly Feldman, Paris Tenus, Garten en Pronuptia behoren.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor Regard sneakers, boots, ballerina’s, laarsjes, sandalen en andere Regard schoenen tegen een lage prijs.
Foto: Regard

Onderwerpen:
Regard schoenen, Regard laarzen, dames, damesschoenen, Regard sneakers, laarsjes.

Productselectie: Amazon