Rehab is een Nederlands merk schoenen dat heel mooie (en vaak heel originele) casual schoenen maakt.  Er zijn vooral Rehab schoenen voor heren, maar de laatste jaren ook steeds meer Rehab schoenen voor dames.

Rehab herenschoenen en Rehab damesschoenen zien er stoer uit, en Rehab schoenen zijn handgemaakt.

Deze Rehab schoenen worden gekenmerkt door een geheel eigen mix van klassiek en sportief. In het design van de schoenen zijn ook nog eens de laatste trends zijn verwerkt. Dit leidt tot prachtige eigentijdse schoenen.

Rehab schoenen zijn eigenzinnige schoenen die moeilijk in een vakje te plaatsen zijn. Je kunt ze dragen onder nette kleding, bijvoorbeeld zakelijk, maar ook in je vrije tijd. Het zijn ideale schoenen voor mensen die een eigen identiteit willen uitstralen. Rehab maakt vooral herenschoenen.

Hier koop je goedkoop Rehab schoenen online

Bij de onderstaande online winkels kun je voordelig Rehab schoenen kopen.

Rehab schoenen heren

Tegenwoordig maakt Rehab zowel herenschoenen als schoenen voor dames, maar Rehab heeft zijn naam gevestigd met Rehab herenschoenen. Nog steeds bestaat het grootste deel van de Rehab collectie uit stoere, maar ook mooie en stijlvolle, herenschoenen.

Rehab heeft geen angst om geheel verschillende materialen te mixen, bijvoorbeeld leer met lak. Maar alle gebruikte materialen zijn wel van topkwaliteit, evenals de schoenen zelf.

Het assortiment van Rehab schoenen is breed. We komen veel verschillende modellen schoenen tegen bij Rehab (die bij dit merk ook lang niet altijd even goed te rubriceren zijn ). Van sneakers tot vachtlaarzen, van pumps tot enkelboots en van geklede schoenen tot hoge laarzen.

Rehab maakt unieke schoenen voor heren. Origineel en inspirerend. En altijd met een kleine twist. Als je interesse hebt in mode, en in mooi producten met een hoge kwaliteit, dan zijn Rehab schoenen geschikt voor jou!

Rehab schoenen dames

Het aanbod aan Rehab schoenen voor vrouwen wordt steeds groter. Met sneakers, biker boots, chelsea boots en andere laarsjes. Zoek je als dame naar een stel stoere boots? Kijk dan vooral eens bij de aanbiedingen hier boven naar alle Rehab laarsjes voor dames.

Kwaliteit Rehab schoenen

Alle Rehab schoenen worden binnen Europa met de hand gemaakt van de mooiste en meest verfijnde leersoorten. Maar niet alleen het uiterlijk en de uitstraling van Rehab schoenen is belangrijk.

Ook aan de pasvorm en het draagcomfort wordt de maximaal mogelijke aandacht besteedt. Rehab is een topmerk in de Nederlandse schoenenwereld.

Informatie Rehab

Rehab is in 2008 werd opgericht door Jaco Flach. In 2010 werd Jeremy Westerhuis zijn zakenpartner. Alle Rehab schoenen worden in Nederland ontworpen en ontwikkeld.

Voor de productie werken ze samen met vijf schoenfabrikanten van naam en faam die allen hun thuisbasis in het noorden van Portugal hebben. Alle gebruikte materialen bij Rehab schoenen zijn van hoge kwaliteit en afkomstig uit Portugal, Spanje en Italië.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht van Rehab schoenen en hun prijzen voor de beste aanbiedingen van Rehab schoenen bij de schoenenwinkels in Nederland.

Zie ook:

Onderwerpen:
Rehab schoenen zijn stoere schoenen en boots van hoge kwaliteit. Vooral veel herenschoenen en herenlaarsjes, maar ook steeds meer Rehab schoenen en Rahab laarsjes voor dames zoals Rehab sneakers, biker boots en chelsea boots. Kijk op deze pagina voor de aanbiedingen van Rehab schoenen en Rehab laarsjes voor heren en dames.