Retour schoenen zijn kinderschoenen die worden gemaakt door het Nederlandse modemerk Retour Denim de Luxe / Retour Jeans. De naam zegt het al, Retour is van oorsprong een jeansmerk. Tegenwoordig maakt Retour alle soorten kinderkleding, en ook kinderschoenen. Retour schoenen zijn meestal sneakers, maar er is ook een beperkt assortiment Retour laarzen voor meisjes.

Evenals de kinderkleding van Retour zijn Retour schoenen hip en kleurig. Vaak zijn Retour sneakers en andere Retour schoenen uitgevoerd in een groot aantal verschillende kleuren. Dit geeft de kinderschoenen een kleurrijke vrolijke uitstraling. Veel Retour meisjessneakers zijn voorzien van een unieke print met heel veel kleuren. Bijvoorbeeld een dierenprint of een bloemenprint. Heel kleurig, heel hip!

Helaas: Momenteel heeft retour geen schoenen in hun collectie. Kijk bij de kinderschoenen tips voor de beste alternatieven.

Informatie Retour schoenen

Retour Denim de Luxe is Nederlands kinderkledingmerk dat in 2005 is opgericht. Het is een internationaal kindermodemerk want Retour Denim de Luxe kinderkleding en kinderschoenen worden naast Nederland nog in 11 andere landen officieel verkocht. Retour kindermode en Retour schoenen zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 2 tot en met 16 jaar.

Rijke materialen, een mooie goede pasvorm en veel aandacht voor detail zijn kenmerkend voor Retour schoenen en kleding.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Retour schoenen voor deze hippe kinderschoenen tegen de laagste prijs.