Rider slippers zijn hippe zomerse Braziliaanse teenslippers. HavaianasIpanemaReef en ook Rider. Steeds meer goede slippers komen tegenwoordig uit Brazilië.

Rider slippers zijn slippers die volgens de laatste technieken worden ontwikkeld. Daardoor bieden Rider slippers een optimaal comfort. Rider slippers zijn voorzien van een geperforeerde zool en verluchte zool. Het zijn teenslippers met een optimaal draagcomfort.

Online goedkoop Rider schoenen kopen

Diverse schoenenwinkels in Nederland en België verkopen Rider slippers. Kijk bij de aanbiedingen van slippers van de onderstaande aanbevolen winkels wat Rider allemaal aan schoenen  in de aanbieding heeft.

Naast de bekende Rider teenslippers vind je bij deze beste winkels ook andere Rider schoenen zoals Rider sandalen en Rider badslippers.

Informatie Rider schoenen

Rider is een Braziliaans outdoor merk dat onder andere badslippers, teenslippers en sandalen maakt. Naar eigen zeggen maken ze deze slippers voor sporters zodat deze zich na het sporten kunnen ontspannen. maar of je nu sporter of niet bent, Rider slippers zijn slippers met optimaal draagcomfort. Of dat nu na intensief sporten is, of na lekker relaxen bij het zwembad, op het strand of in de tuin. Rider slippers zitten heerlijk, lopen heerlijk en dragen heerlijk.

Rider slippers zijn optimaal bestand tegen water en zijn dus zeer geschikt voor strand, zee en zwembad. En ook voor natte zomerse dagen. Rider slippers zijn echte outdoor slippers die alle omstandigheden aankunnen.

Rider begon in 1986 in Brazilië met het produceren van teenslippers. Dat deden ze samen met Grenede, één van ’s werelds grootste schoenfabrikanten en maker van de Jellies slippers die in de jaren 70 zo populair waren. In 1997 kwam Rider naar de USA. Dit was de internationale doorbraak van dit merk dat zijn schoenen nog steeds in Brazilië ontwerpt en produceert.

Rider slippers zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen. Lekkere relaxte slippers voor een lekkere relexte Zuid Amerikaanse zonnige levensstijl.

Kijk bij de aanbiedingen voor mooie Rider slippers en sandalen.

Zie ook: Alle informatie, tips en aanbiedingen slippers


Foto’s: Rider

Onderwerpen:
Rider sandalen, Rider teenslippers, badslippers, sportslippers, Rider slippers, dames, heren, kinderen.