Rieker is een schoenmerk dat vooral bekend staat om zijn zeer comfortabele schoenen, en niet zozeer om zijn winterlaarzen en gevoerde schoenen voor de winter. Maar ook voor dit soort comfortabele schoenen en laarzen kun je bij Rieker terecht. Hier wat voorbeelden en aanbiedingen van deze winterschoenen en winterlaarzen met een hoog draagcomfort.

Alle Rieker winterboots vind je tegen lage prijzen bij de aanbiedingen van Rieker schoenen en laarzen bij de aanbevolen online winkels. Hieronder een greep uit de beschikbare Rieker winterlaarzen.

Rieker veterboots voor dames

Neem bijvoorbeeld de onderstaande Rieker veterboot voor dames. Deze Rieker bootie is een heerlijk comfortabele hoge winterschoen met een warme voering van kunstbont.

Je kunt deze winterlaarsjes niet alleen met de veters sluiten maar ook met een rits aan de zijkant. De zool is met 3 centimeter lekker dik. Hou er wel rekening mee dat bij deze Rieker schoenen het voetbed niet uitneembaar is. We zagen deze Rieker boots bij Ziengs.

Daar is ook onderstaande Rieker winterboot te vinden. Deze blauwe winterlaarsjes beschikken over een rijgsluiting en een ritssluiting, voor optimale bescherming tegen nattigheid.

Deze Rieker veterboots voor de winter zijn gemaakt van imitatieleer met een voering van imitatiebont. Hierdoor voelen de winterschoenen van binnen heerlijk zacht en warm aan. De hak is met 2 centimeter iets minder hoog dan die de eerder genoemde boots.

Rieker winterlaarzen voor dames

Op zoek naar een wat hogere winterlaars? Verder zagen we deze Rieker winterlaarzen met lage blokhak.
Ook deze winterlaarzen voor dames kun je met een rits sluiten, maar je kunt zo ook aan de achterkant dicht snoeren. De zachte bovenvoering maakt deze laarzen voor de winter extra comfortabel en warm.

Rieker winterboot met vilt voor dames

Met zijn tong van vilt, achte voering en zijn gebreide kraag zijn ook deze gevoerde winterboots van Rieker zeer comfortabel om te dragen in de winter.
Het is een damesboot met een warme en stoere uitstraling. Dankzij de ritssluiting hoef je ook bij deze winterschoenen de veters niet te gebruiken. We zagen deze winterboots in de aanbieding bij Bol.
Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je nog veel meer Rieker winterboots, ook voor heren.
 
Zie ook: Meer goede winterlaarzen
 
Onderwerpen:
Rieker winterboots, dames, snowboots, Rieker veterboots winter.