Rip Curl is een Australisch surfmerk dat ook mooie schoenen maakt. En daarbij gaat het niet alleen om surfschoenen en schoenen voor op het strand, maar ook om heel andere modellen schoenen.

Ook snowboots heeft dit surfmerk in het aanbod, evenals sneakers, sandalen, bootschoenen, slippers en andere Rip Curl schoenen en laarzen voor dames, heren en kinderen.

Hier koop je voordelig Rip Curl schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Rip Curl in Nederland om de Rip Curl slippers en andere Rip Curl schoenen, maar ook Rip Curl mode, goedkoop te kopen in Nederland en BelgiĆ«.

Informatie Rip Curl schoenen

Rip Curl schoenen passen bij een casual look. Het is een relaxed Australisch label, en de Rip Curl schoenen stralen de sfeer van relaxed surfen en plezier maken op witte stranden uit.

Rip Curl maakt veel meer mode en modeaccessoires dan schoenen alleen. Ook tassen, casual kleding, portemonnees, horloges, brilmonturen, riemen en andere mode-artikelen worden door Rip Curl gemaakt, evenals natuurlijk wetsuits en andere surfkleding.

Alle schoenen en andere mode-artikelen van Rip Curl zijn uitermate casual. Het is sportieve vrijetijdsmode waarin de schoenen van dit Australische merk uitstekend passen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor Rip Curl schoenen tegen de laagste prijzen.


Foto: Rip Curl

Onderwerpen:
Rip Curl schoenen. Rip Curl teenslippers, Rip Curl slippers.


Productselectie: Amazon