Hoewel de naam anders doet vermoeden is Roberto d’Angelo een Nederlands schoenenmerk. Roberto d’Angelo maakt elegante schoenen, laarzen en tassen voor modebewuste dames. Hier informatie en de beste aanbieders van Roberto d’Angelo schoenen en laarzen.

Voordelig online Roberto d’Angelo kopen

Roberto d’Angelo maakt damesschoenen en dameslaarzen. Deze schoenen en laarzen zijn in Nederland en België bij diverse schoenenwinkels te koop. Hieronder vind je de beste (en goedkoopste) aanbieders van Roberto d”Angelo laarzen en schoenen.

Ook tassen

Naast schoenen en laarzen omvat het assortiment van Roberto d’Angelo diverse prachtige tassen in dezelfde stijl als de schoenen van dit merk. Het leer van Roberto d’Angelo is vaak glanzend en vintage tegelijk. Dit is heel elegante voetmode!

Modieus, maar ook sportief

Maar Roberto d’Angelo voegt ook een sportief tintje aan zijn schoenen en laarzen toe. het geheim daarvan schuilt hem in de bijzondere zool. Deze geven de schoenen en laarzen een sportief karakter.

De kwaliteit van Roberto d’Angelo schoenen, laarzen en tassen is bijzonder hoog. Het modemerk uit Oisterwijk gebruikt alleen de beste materialen voor zijn producten. Sterk, mooi en ijzersterk.

Met zijn inspirerende en originele ontwerpen heeft Roberto d’Angelo zichzelf een vooraanstaande positie verworven in de wereld van de damesschoenen en damestassen. Verfijnde designs, vrouwelijk elegantie en duurzaam comfort. Aangevuld met subtiele of juist gedurfde details. Gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen zoals zacht suede en soepel leer, uitgevoerd in prachtige prints en soms heel speciale kleuren.

De nieuwste schoenentrends worden in de Roberto d’Angelo schoenen, laarzen en tassen verwerkt, maar wel op een unieke manier die iets toevoegt. Klassieke vormen gaan vergezeld van vernieuwende stijlen en de afwerking en pasvorm worden nooit uit het oog verloren.

Kijk bij de bovenaan genoemde online winkels om alle Roberto d’Angelo laarzen en schoenen te bekijken.


Onderwerpen:
Roberto d Angelo schoenen, Roberto Angelo laarzen, Roberto Dangelo tassen.