Rock Spring schoenen zijn unieke schoenen uit het verre Zuid Afrika. Ze zijn grotendeels gemaakt van elastiek. Het zijn eigenlijk outdoor schoenen, maar in Nederland zijn de Rock Spring slip on sneakers vooral populair bij meisjes en jonge vrouwen.

Hier koop je Rock Spring schoenen

Rockspring schoenen zijn in Nederland maar sporadisch te koop, maar bij onderstaande online winkels is een interessant aanbod aan Rock Spring schoenen te vinden:

Daar zijn vele redenen voor. Deze Rock Spring schoenen zijn makkelijk aan te trekken, ze zitten bijzonder comfortabel en ze zien er bijzonder cool uit. Zo zijn er naast neutraal gekleurde modellen ook Rock Spring schoenen in felle neon-kleuren.

Rock Spring Warhol slip on sneakers

De Rock Spring slip on sneakers uit de populaire Warhol serie zijn gemaakt van elastiek in combinatie met textiel. De zool is van rubber. Ze zitten zo aangenaam dat je ze comfortschoenen zou kunnen noemen, maar ze hebben geen uitneembare binnenzool.

Waarom elastieken schoenen?

Elastiek als materiaal voor schoenen heeft vele voordelen. Het is natuurlijk super-elastisch en zorgt voor een geweldige pasvorm. Bovendien ademt het materiaal erg goed. Ook de grip en de flexibiliteit zijn zeer goed. Rock Spring is van huis uit een outdoor merk, dus op dit punt mag je wel wat van hun verwachten. en ook erg handig, deze schoenen kun je heel makkelijk wassen. Ze zijn immers ook heel goed als waterschoen bruikbaar.

Rock Spring heeft een brede en grote collectie elastieken schoenen voor dames, heren en kinderen, maar helaas zijn deze schoenen maar mondjesmaat te koop.

Kijk bij de bovenaan genoemde winkels om de in Nederland verkrijgbare Rockspring schoenen te bekijken.