Rocket Dog schoenen zijn trendy schoenen uit Amerika. Rocket Dog is een merk dat zich richt op meisjes en jonge vrouwen.

Naast alle soorten schoenen maakt Rocket Dog tegenwoordig ook casual kleding. Het merk is in Nederland veel minder bekend dan in veel andere landen.

Informatie Rocket Dog schoenen

Rocket Dog richt zich op meisjes en jonge vrouwen die van mode houden, maar deze mode niet slaafs volgen. Deze jonge vrouwen zijn zelfverzekerd, zelfbewust en onafhankelijk. Ze houden van een oprechte stijl die wel voldoet aan de mode-eisen, maar die toch heel persoonlijk en individueel zijn.

Kijk hier voor aanbiedingen van Rocket Dog schoenen en laarzen

Het merk schoenen Rocket Dog is in 1997 opgericht. Rocket Dig schoenen maakten al snel naam door de soms dwaze combinaties van stijlen. Zo weet Rocket Dog sandalen te combineren met gevoerde winterlaarzen, stoere sneakers met ballerina’s en sexy pumps met zakelijke veterschoenen voor dames. De uitkomsten van deze experimenten zijn keer op keer schitterend om te zien, en verbazend draagbaar.

Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van Rocket Dog schoenen, daar vind je deze schoenen voor tienermeisjes en jonge vrouwen tegen een lage prijs.


Foto’s: Rocket Dog

Onderwerpen:
Rocket Dog schoenen in Nederland kopen, Rocket Dog schoenen jonge vrouwen.

Productselectie: Sarenza