Het schoenmerk Rockport is onderdeel van het Reebok concern. De sportieve genen van Reebok zijn dan ook in veel Rockport schoenen terug te vinden. Maar Rockport schoenen zijn vaak ook heel elegant en representatief. Rockport maakt schoenen en laarzen voor mannen en in beperktere mate ook voor vrouwen.

Hier koop je voordelig Rockport schoenen

Hieronder hebben we de schoenenwinkels verzameld waar je het beste Rockport schoenen kunt kopen. Deze online winkels bieden het beste assortiment Rockport schoenen en laarsjes tegen de laagste prijzen.

Nette schoenen met Reebok techniek

Rockport is ook een vernieuwend merk. Vooral op technisch gebied loopt Rockport voorop. Zo worden geavanceerde technieken van sportschoenen van topsporters door Rockport ook in stadsschoenen verwerkt. De grote expertise van Reebok speelt natuurlijk een grote rol bij de technieken van Rockport schoenen.

Rockport schoenen heren

Rockport maakt zowel herenschoenen als damesschoenen. In tegenstelling tot bij de meeste andere schoenmerken is bij Rockport de keuze uit schoenen voor mannen groter dan aan damesschoenen. De Rockport herenschoenen zijn veelal zowel casual als netjes. De Rockport schoenen zitten heerlijk comfortabel en hebben een uitstekende pasvorm.

Een groot deel van de collectie Rockport schoenen voor heren bestaat uit sneakers en geklede schoenen. In de laatste categorie vallen naast nette veterschoenen ook veel stijlvolle instappers. Daarnaast worden er onder het Rockport label door Reebok ook een beperkt aantal sandalen en herenlaarsjes uitgebracht.

Het verschil in stijl tussen de Rockport schoenen en de schoenen van moederbedrijf Reebok is duidelijk te zien. Waar Reebok vooral sportschoenen en sportsneakers maakt zijn de Rockport schoenen echte stadsschoenen. Reeboks zal je niet snel onder je zakelijke outfit aantrekken, maar Rockport schoenen zijn juist heel geschikt voor zakelijk gebruik.

Rockport schoenen dames

Het assortiment damesschoenen van Rockport kent minder modellen dan de herencollectie. De collectie Rockport schoenen voor dames bestaat grotendeels uit pumps en sandalen aangevuld met laarsjes en sneakers. Ook hier is het verschil met de Reebok schoenen bij de Rockport damesschoenen duidelijk zichtbaar. Ook de Rockport schoenen voor dames zijn veel gekleder om te zien, maar het sportieve loopcomfort is duidelijk merkbaar als je deze comfortabele schoenen draagt.

 

Kijk voor al deze mooie Rockport schoenen bij de bovenaan genoemde aanbevolen webshops.

Onderwerpen:
Rockport schoenen, nette Reebok schoenen, herenschoenen, heren, dames.