Romagnoli schoenen zijn heel goede verantwoorde, maar ook heel mooie kinderschoenen. Het zijn Italiaanse kinderschoenen. Dat kun je zien aan de hoge kwaliteit (met prachtig Italiaans leer) en de geweldige uitstraling van Romagnoli schoenen. Italianen houden van mooie schoenen, en dat geldt ook voor Romagnoli kinderschoenen.

Romagnoli kinderschoenen online kopen

Romagnoli maakt meisjesschoenen, jongensschoenen en babyschoenen, ook al kom je de laatste wat minder vaak in Nederland tegen. Het zijn prachtige modieuze schoenen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Romagnoli schoenen bij de onderstaande online schoenenwinkels in Nederland. Dit zijn in Nederland de beste en goedkoopste aanbieders van Romagnoli schoenen voor meisjes en jongens.

Romagnoli damesschoenen

Daarnaast is er een beperkt assortiment Romagnoli schoenen voor dames. Deze Romagnoli schoenen zijn in Nederland een stuk moeilijker verkrijgbaar. Maar incidenteel kun je deze Romagnoli damesschoenen ook in Nederland online vinden bij de hier boven genoemde webwinkels.

 

Romagnoli schoenen voor meisjes en jongens

Terug naar de Romagnoli kinderschoenen. Want aan hun schoenen voor jongens en schoenen voor meisjes heeft dit Italiaanse merk schoenen zijn grote naam te danken. Het zijn dan ook mooie Italiaanse kinderschoenen van hoge kwaliteit.

Neem bijvoorbeeld de prachtige Romagnoli meisjessneakers met prachtige modieuze prints, de leren Romagnoli laarsjes voor meisjes of de kleurige Romagnoli zomersneakers voor jongens. Allemaal prachtige kinderschoenen op te zien, en van hoge kwaliteit.

Over Romagnoli schoenen

Het schoenmerk Romagnoli bestaat sinds 1968 en heeft zijn naam te danken aan oprichter Franco Romagnoli. Toen in 1997 Franco Romagnoli door een ongeluk met een deltavlieger om het leven kwam namen zijn zonen zijn schoenenfabriek over. Romagnoli is nog steeds een familiebedrijf.

Romagnoli streeft er continue naar om op een verantwoorde duurzame manier kinderschoenen te ontwerpen en maken. Dit gebeurt met respect voor de natuur (het logo van Romagnoli schoenen is niet voor niets een boompje), materialen van topkwaliteit en een streng gecontroleerd productieproces. En Romagnoli doet veel aan de ontwikkeling van zijn kinderschoenen. Innovatie is belangrijk bij Romagnoli schoenen.

En daarnaast zijn Romagnoli kinderschoenen echte Italiaanse schoenen. Dat betekent dat naast een hoge ambachtelijke kwaliteit ook er ook veel aandacht is besteed aan een mooi uiterlijk.

Kijk voor aanbiedingen van alle Romagnoli schoenen bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor deze kinderschoenen. 

Zie ook: Kinderschoenen tips


Foto’s: Romagnoli

Onderwerpen:
Romagnoli schoenen, meisjes, jongens, Italiaanse kinderschoenen, dames, volwassenen, Romagnoli kinderschoenen.