Romika schoenen en laarzen komen uit Duitsland. Romika is gespecialiseerd in zogenaamde comfortschoenen. Dit zijn schoenen met een heel hoog draagcomfort en een hoogwaardig voetbed gemaakt van zachte en huidvriendelijke materialen.

Dit maakt Romika schoenen en laarzen heel geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen met problematische voeten. Romika maakt voor het schoenen en laarzen die niet alleen plezierig zijn om te dragen maar er bovendien ook goed uitzien.

De collectie Romika comfortschoenen is groot en breed. Ze maken vele soorten schoenen en laarzen, van veterschoenen, instapschoenen, slippers, sandalen en clogs tot regenlaarzen, snowboots, wandelschoenen en pantoffels. En nog veel meer modellen schoenen.

Al deze Romika schoenen en laarzen zijn van hoge kwaliteit en goed te betalen. En bijzonder comfortabel.

Romika schoenen voordelig kopen

Kijk bij de aanbiedingen van Romika schoenen van onderstaande online winkels voor alle prijzen en modellen bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels. Romika maakt comfortschoenen voor dames en heren, maar ook voor kinderen.

Schoenen die veel comfort bieden

Romika gebruikt uitsluitend topmaterialen voor haar schoenen,. Echt leer natuurlijk, maar bijvoorbeeld ook Amaretta. Dat is een geweven materiaal op basis van microvezel dat fluweelzacht, sterk en soepel is, en dat heel goed ademt en goed vocht absorbeert. Amartta is ook een materiaal dat zich heel goed laat reinigen.

Een ander bijzonder materiaal dat je vaak bij Romika schoenen aantreft is Romidry-temp. Dit is een door de NASA ontwikkeld hi-tech materiaal dat lichaamswarmte kan opslaan en deze warmte indien nodig weer kan afstaan.

Op deze manier zorgt Romidry-temp er voor dat de temperatuur in de schoen continue 32,5 graden is. Dit is de temperatuur die door mensen het meest aangenaam aan hun voeten voelt. Niet te warm en niet te koud.

Verder tref je in de collectie Romika schoenen en laarzen veel bijzondere comfortschoenen aan zoals anti statische schoenen en schoenen met het Top Dry Tex membraan. Top Dry Tex laarzen en schoenen zijn waterdicht en winddicht maar ademen wel heel goed.

Dit alles maar Romika schoenen tot comfortschoenen van heel hoge kwaliteit.

Informatie Romika

Romika is een groot Duits schoenmerk dat al sinds 1920 bestaat. De oprichters, ROllman, MIchael en KAufmann, namen de eerste twee letters van hun achternaam en de merknaam Romika was geboren.

Romika maakt naam met bijzonder goede schoenen van hoge kwaliteit en het merk groeit hard. Ze richten zich na 1960 vooral op sportschoenen en sportieve casual schoenen. In de jaren tachtig worden er meer dan 35.000 paar Romika schoenen per dag geproduceerd! De sportieve stijl die veel Romika schoenen nog steeds kenmerkt wordt in deze tijd geboren.

Toch raakt Romika in de problemen en in 2005 komt de schoenfabrikant in handen van de Josef Seibel Group de concurrerende fabrikant van Josef Seibel comfortschoenen.

Onder de nieuwe eigenaren gaat Romika zich meer op comfortschoenen richten en er worden nog meer eisen aan de kwaliteit gesteld.

Dit betekent ondermeer dat verreweg de meeste Romika schoenen in Europa worden gemaakt. Inmiddels maken de 2.500 medewerkers weer 23.500 paar Romika schoenen per dag en worden de comfortschoenen naar meer dan 40 landen geëxporteerd.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Romika schoenen voor alle modellen van dit Duitse merk schoenen dat draagcomfort en sportieve mooie schoenen goed weet te combineren.

Zie ook:
Onderwerpen:
Romika schoenen, comfortschoenen, comfortabele schoenen, gezondheidsschoenen, Romika comfort schoenen.