Roxy is een label van het bekende Australische modemerk Quiksilver. Roxy schoenen zijn sportieve schoenen voor vrouwen en meisjes. Slippers, snowboots en andere outdoor schoenen zijn belangrijk in het assortiment van Roxy.

Je hebt Roxy schoenen voor op het strand, in de sneeuw en in de natuur. Maar ook voor in de stad en in huis, want Roxy schoenen wil je overal wel dragen.

Waar kun je Roxy schoenen goedkoop kopen?

Hoewel Roxy een groot internationaal outdoor fashion merk is, zijn de Roxy schoenen in Nederland en Belgiƫ maar sporadisch verkrijgbaar. Gelukkig zijn er diverse webshops die wel een uitgebreide collectie Roxy schoenen verkopen. Hieronder vind je de beste van deze online winkels met een goed en groot aanbod aan Roxy schoenen tegen een lage prijs:

Informatie Roxy schoenen

Roxy is een volle dochter van het bekende surf- en lifestyle modemerk Quiksilver. De appel is niet ver van de boom gevallen, want ook Roxy mikt op de wereld van het surfen, van wintersport en andere outdoor-activiteiten. Ze maken zwemkleding, surfkleding, wintersportkleding en andere sportkleding.

Dit alles speciaal voor meisjes en vrouwen. Later zijn er ook uitgebreide collecties voor jonge kinderen bijgekomen. En er is een klein aanbod aan Roxy herenschoenen, maar de herencollectie is bijna te verwaarlozen en bij de meeste aanbieders van Roxy schoenen niet te koop.

Op het gebied van Roxy schoenen zijn vooral de Roxy slippers erg bekend. Het zijn mooie betaalbare damesslippers van hoge kwaliteit. Maar Roxy maakt meer mooie outdoorschoenen voor dames zoals rubberen laarzen, snowboots en warme booties. Aangespoord door het succes van deze schoenen voegt Roxy steeds meer soorten schoenen en laarzen aan het assortiment toe.

Als je bij bovenstaande aanbevolen winkels naar de aanbiedingen naar Roxy schoenen kijkt, neem dan meteen even een kijkje bij de tassen. Want evenals de schoenen zijn ook de Roxy tassen de moeite meer dan waard.

Foto’s: Roxy

Onderwerpen:
Roxy schoenen, Roxy sandelen dames, Roxy slippers vrouwen, outdoor damesschoenen.