Roze sneakers zijn hip en vrolijk. Hier kijken we naar leuke roze sneakers voor dames en meisjes. Veel goede schoenmerken maken roze sneakers. Roze is dan ook één van de trendy kleuren dit seizoen.

Converse, Adidas en Nike, maar bijvoorbeeld ook Michael Kors, Gabor, Nubikk, Rhab en Via Vai hebben mooie roze sneakers in hun collectie. Kijk in de outlet voor aanbiedingen van al deze roze sneakers.

Roze sneakers voor dames

Dat meisjes dol zijn op roze is bekend. En roze meisjesschoenen zijn er dan ook altijd volop. Dit seizoen zien we echter ook opvallend veel roze schoenen voor dames. Ballerina’s, sandalen, maar ook veel roze sneakers. In metallic, met een printje maar ook in effen roze. Dat hoeft overigens niet perse knalroze of zuurstokroze te zijn. Er zijn ook tinten roze die tegen het bruin aan zitten.

Roze sneakers combineren

Die donkerroze tinten zijn makkelijk te combineren, maar met een fellere kleur roze is het oppassen. Let bijvoorbeeld goed op als je roze schoenen combineert met roze kleding. Dat kan wel, maar het moet dan wel de zelfde tint roze betreffen, of juist twee kleuren roze die sterk tegen elkaar afsteken. Twee bijna gelijke kleuren staan in dit geval niet mooi.

Ook een compleet roze outfit is al snel over the top. Voeg er ook wat andere kleuren aan toe.

Maar ook in combinatie met heel andere kleuren staan roze sneakers heel mooi. Een blauwe jeans kan natuurlijk altijd bij roze sneakers. En ook een witte zomerjurk of witte broek staat heel mooi. Wit past bij iedere kleur roze, en de combinatie wit en roze is bijzonder zomers.

En dan is er de bekende combinatie roze / zwart. Dit is minder zomers dan roze met wit, maar daarom ook weer beter geschikt voor andere seizoenen. Door roze sneakers bij een zwarte outfit te dragen kun je heel andere uitstraling krijgen.

Een minder veilige combinatie is die van roze en rood. Dit seizoen mag deze combi. Sterker nog, hij wordt als zeer trendy gezien. Bijvoorbeeld roze schoenen onder een rode broek.

Kijk voor het enorme aanbod aan roze sneakers (en hun prijzen) bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.Onderwerpen:
Roze sneakers dames, meisjes, roze damessneakers, roze meisjessneakers.

Productselectie: To Be Dressed