Als de avonden kouder worden is het heerlijk om pantoffels te dragen. Ruby Brown is een Nederlands merk dat hele comfortabele pantoffels maakt.
Ruby Brown pantoffels zijn er in diverse modellen. Maar altijd zijn ze gemaakt van heerlijk zachte materialen als faux su├Ęde en wol. Een rubberen zool zorgt er bij veel van deze sloffen voor dat je de nodige grip hebt en niet uitglijdt met deze pantoffels.

En wat ook belangrijk is, Ruby Brown pantoffels zijn heel betaalbaar. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Ruby Brown pantoffels voor de beste online aanbiedingen van Ruby Brown schoenen.

Ruby Brown pantoffels komen uit Nederland maar je kunt ze overal ter wereld vinden. De hoge kwaliteit van Ruby Brown pantoffels heeft daarmee natuurlijk alles te maken maar ook de vrolijke kleuren en de opvallende designs.

Niet iedere Ruby Brown pantoffel is even uitbundig (niet iedereen zit daar op te wachten), maar als je wil kun je deze pantoffels in opvallende designs kopen.

Wat wel voor alle Ruby Brown pantoffels geldt is de hoge kwaliteit. Daarop bezuinigt dit schoenmerk van eigenaresse Martine de Grouw niet. Er wordt veel controle uitgeoefend op de kwaliteit van Ruby Brown pantoffels en er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en deskundige medewerkers.

Informatie Ruby Brown pantoffels

Het pantoffel-merk Ruby Brown is in 2003 door Martine de Grouw opgericht en maakt deel uit van de merkreeks Ruby Brown, Mr. Brown en Baby Brown.

Onder deze namen worden handgemaakte sloffen, pantoffels, mocassins, hotsocks en accessoires gemaakt en verkocht.

Contrasterende texturen en geraffineerde details kenmerken de sloffen en pantoffels van Ruby Brown. Via een mix van unieke stoffen, motieven, patronen en warme breisels komen diverse culturen in deze unieke pantoffels samen.

Ruby Brown maakt pantoffels voor dames, heren en kinderen. Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor alle modellen en (laagste) prijzen.