Sacha is een Nederlandse schoenenfabrikant die trendy schoenen maakt die heel betaalbaar zijn. Sacha is al meer dan 100 jaar geleden in Tilburg opgericht maar maakt schoenen die helemaal van deze tijd zijn. Dat doen ze onder eigen naam, maar ook onder diverse andere namen, waarvan er een paar heel succesvol zijn.

Bekende merknamen van Sacha zijn Bronx, Yellow Cab en  Dr. Martens. Allemaal succesvolle schoenmerken die veel tevreden gebruikers hebben. Hun schoenmerk Sacha is een soort huismerk van deze populaire Nederlandse schoenfabrikant, die ook internationaal erg succesvol is. Zoals je van een goed huismerk mag verwachten zijn Sacha schoenen goed van kwaliteit maar ook heel betaalbaar. Kijk hier onder voor aanbiedingen van Sacha schoenen.

Voordelig online Sacha schoenen en Sacha laarzen kopen

Bij onderstaande winkels vind je het grootste en beste assortiment Sacha schoenen en Sacha laarzen tegen de laagste prijzen:

Bij de officiële Sacha webshop vind je ook de schoenen en laarzen van de andere labels van Sacha, zoals Dr. Martens, Jeffrey Campbell. Est 1909, Gant, Mascolori en Rehab.

Naast het mooie design en de coole uitstraling van de schoenen is de scherpe prijsstelling van Sacha schoenen en laarzen is voor een groot deel verantwoordelijk voor de populariteit van dit “huismerk”.

Naast schoenen en laarzen biedt Sacha ook tassen en lederwaren als riemen en portemonnees, maar ook andere modeaccessoires zoals sieraden, hoeden, petten, beenmode en veel meer. Kijk bij de officiële Sacha webshop hierboven voor al het moois dat Sacha te bieden heeft. En dat is zowel veel als mooi!

Heel veel Sacha schoenen en laarzen

Maar hier zijn we natuurlijk vooral geïnteresseerd in de Sacha schoenen en Sacha laarzen. Geen probleem, want op dat gebied is het aanbod van Sacha niet minder dan enorm! Veel enkellaarsjes en andere dameslaarzen, maar ook veterschoenen, sandalen, instappers, pumps, sneakers en vele andere soorten schoenen. Zowel damesschoenen als herenschoenen.

Informatie Sacha schoenen

Sacha is een merknaam die Duits aandoet, maar het is van oorsprong een oer-Nederlands bedrijf  (en inmiddels een Europese multinational) die naast zijn eigen schoenmerken ook beschikt over meer dan 75 eigen winkels in 5 landen. Sacha winkels kun je vinden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Er werken 500 mensen voor Sacha.

Het is allemaal begonnen in 1909 toen de Bart Termeer een schoenenfabriekje voor maatschoenen begon. Zijn zoon Jacques Termeer opende in de jaren 30 de eerste schoenwinkel. Het waren zijn zoons die op hun beurt voor het eerst de naam Sacha gebruikten. Dat was in de jaren 70. Sacha was afgeleid van de Russische naam Alexander dat “beschermer” betekent.

Ondanks de respectabele leeftijd zijn Sacha schoenen vandaag de dag trendsettend, eigenzinnig en uitgesproken. Het is een schoenmerk dat zijn eigen weg kiest en met vaal verrassende creaties komt. Kwaliteit en een mooi uiterlijk gaan hand in hand bij Sacha schoenen.

Veel keuze uit Sacha schoenen en laarzen

Sacha maakt zowel herenschoenen als damesschoenen. Sacha schoenen zijn er in alle mogelijke modellen. Sandalen, sneakers, ballerina’s, veterschoenen en enkellaarsjes, maar ook bikerboots, veterlaarzen, regenlaarzen en pumps. Noem het, en Sacha maakt het.

Sacha schoenen zijn schoenen die er trendy en modieus uitzien. De prijs ligt lager dan die van de meeste andere merken. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor extra goedkope Sacha schoenen en laarzen.

Foto’s: Sacha

Onderwerpen:
Sacha schoenen, Sacha laarzen, online winkels,