Salomon schoenen zijn echte outdoor schoenen. Salomon schoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en bestand tegen extreme omstandigheden. Salomon maakt wandelschoenen, hardloopschoenen, snowboots, bergschoenen en andere outdoor schoenen en sportschoenen, maar bijvoorbeeld ook sandalen, sneakers en laarzen. Al deze Salomon schoenen zijn sterk en duurzaam, schoenen die vuil mogen worden.

Gunstig geprijsde schoenen van hoge kwaliteit

Gezien hun hoge kwaliteit zijn Salomon schoenen heel aantrekkelijk geprijsd schoenen. Vooral als Salomon schoenen met korting worden aangeboden. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Salomon schoenen voor deze prachtige outdoor schoenen en sportieve casual schoenen tegen de laagste prijs.

Winkels waar je online Salomon schoenen goedkoop kunt kopen

Salomon schoenen zijn echte outdoor schoenen

De Salon sneakers zijn mooie sportieve outdoor sneakers die tegen een stootje kunnen. Ook de Salomon sandalen zijn echter ook bijzonder sportief om te zien. Je zou ze kunnen omschrijven als open wandelschoenen. Ook de schoenen die Salomon snowboots noemt zijn  hoge wandelschoenen en niet de moonboots die we tegenwoordig snowboots noemen. De Salomon snowboots zijn helemaal berekend om natte en besneeuwde omstandigheden.

Behorend tot de beste outdoor schoenen

Salomon schoenen zijn geen goedkope schoenen, maar het zijn wel de beste outdoor schoenen die je kunt krijgen. Salomon wandelschoenen zijn berekend om extreem slechte omstandigheden, ze geven je veel grip op gladde en slechte ondergrond, ze zijn heel licht en geven veel steun tijdens het lopen. Je krijgt dus veel waar voor je geld.

Informatie Salomon

Salomon is in 1947, dus kort na de Tweede Wereldoorlog, in de Franse Alpen door Georges Salomon opgericht. In eerste instantie was Salomon nauw met de bergsport verbonden. Georges Salomon was een echte ski-pionier die veel uitvindingen deed en nieuwe materialen voor zijn producten gebruikte. Salomon begon in een kleine werkplaats in Annecy met het maken van ski’s.

Vandaag de dag worden Salomon schoenen en andere producten van deze fabrikant in 160 landen verkocht. Het merk is nog steeds toonaangevend in de bergsport. Sinds 2005 behoort Salomon tot de Amer Sports groep uit Finland. Amer Sports is tevens eigenaar van de merken Wilson, Mavic, Atomic, Precor en Suunto.

In de collectie Salomon schoenen zitten naast wandelschoenen, sportschoenen, sneakers en outdoorschoenen ook veel skischoenen en skilaarzen. Op het gebied van skischoenen is Salomon één van de belangrijkste merken, en dat geldt ook voor wandelschoenen en hardloopschoenen, terwijl ook de Salomon sneakers zeer populair zijn.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Salomon schoenen welke Salomon schoenen en laarzen er voordelig worden aangeboden door de beste winkels in Nederland en België.