Sandalen kunnen bijzonder modieuze schoentjes zijn. En dan hebben we het niet over de Teva outdoor sandalen en andere stoere stappers maar over de modieuze sandaaltjes voor dames.

Bijvoorbeeld het Nederlandse schoenenmerk Lazamani maakt heel mooie en trendy sandaaltjes. Deze sandaaltjes komen qua uitstraling dicht bij heel modieuze damesslippers in de buurt. Ze zijn rijk versierd me kraaltjes, franjes, steentjes en andere zomerse details.

Hierboven zie je een voorbeeld van een Lazamani sandaaltje voor dames. Ook de afbeelding helemaal bovenaan toont een Lazamani sandaal. 

Datzelfde geldt voor de sandaaltjes van Tom Tailor waarvan je hieronder een voorbeeld ziet.

Minder behoefte aan frutsels op je nieuwe sandaaltjes? Kijk dan eens naar de damessandalen van Les Tropeziennes waarvan je hieronder een voorbeeld ziet. Dit zijn stijlvolle elegante sandaaltjes 
Ook uit Italiƫ komen natuurlijk veel mooie sandaaltjes zoals de onderstaande Janet & Janet sandalen die een wat dikkere en meer stoere zool hebben dan de bovenstaande modellen.
En zo heb je in de nieuwste collecties sandaaltjes voor dames heel verschillende modellen. Kijk bij de aanbiedingen sandalen bij de belangrijkste schoenenwinkels wat er allemaal aan leuke sandaaltjes te koop is en wat deze damessandaaltjes kosten.

Zie ook: Meer tips en informatie sandalen