Één van de trends voor dit zomerseizoen zijn wrap up sandalen, of met andere woorden, sandalen met veters. Deze zomerse schoenen worden ook wel lace up sandalen of laced up sandalen genoemd.

Het betreft lange veters. Dusdanig lange veters dat je deze om je enkels kunt wikkelen. Vaak zijn deze lace up sandalen gemaakt van een zachte stof als suède waardoor sandaal en veter een geheel lijken te vormen. Ook de hak maakt vaak deel uit van deze eenheid doordat hij dezelfde kleur heeft.

Als subtiele versiering kunnen de veters aan het uiteinde een strikje of kwastje hebben.

Kijk bij de aanbiedingen van damessandalen voor de mooiste sandalen met veters (en zonder veters) tegen de laagste prijs.

Ook andere lace up schoenen

Niet alleen sandalen, maar ook andere (meer gesloten) schoenen zien we deze zomer in een laced up variant. Ook de ballerina leent zich goed voor een combi met veters rond de enkel. En ook op andere punten is er veel variatie bij de lace up sandalen en andere lac up schoenen. Je hebt wrap up schoenen met hoge hakken, met een platte zool en met blokhak. Populaire lace up sandalen zijn die met hoge hakken en een spitse neus.

De hoogte waartoe de veters reiken kan sterk verschillen. Soms komen ze niet veel verder dan net boven de enkels. Soms halen lace up schoenen de knie.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen om te zien welke schoenenwinkels momenteel interessante acties hebben.

Zie ook: Sandalen tips

Onderwerpen:
Sandalen met veters, wrap up sandalen dames, lace up sandalen.