In de zomer lopen jongens graag op sandalen. Jongens sandalen zijn lekker luchtig, maar ook comfortabel om te dragen. En kinderen kunnen sandalen makkelijk aan en uit trekken. Daarom kijken we hier naar de beste sandalen voor jongens.

>>> TIP: Liever een overzicht van alle jongens sandalen? Kijk dan bij de aanbiedingen van kinderschoenen wat de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels aan jongens sandalen in de aanbieding hebben.

De beste merken sandalen jongens

Teva sandalen jongens

Als je sandalen voor jongens of mannen zoekt, begin dan te zoeken bij Teva. Dit Amerikaanse schoenmerk is de nummer 1 als het aankomt op outdoor sandalen. Teva sandalen zijn coole slippers en sandalen die tegen de zwaarste omstandigheden kunnen. Echte outdoor sandalen van zeer hoge kwaliteit. Het uiterlijk van Tevan sandalen spreekt jongens zeer aan, en de de kwaliteit van deze jongens-sandalen is zeer hoog. Teva maakt ook outdoor sandalen voor meisjes en volwassenen.

Timberland sandalen jongens

Een ander Amerikaans schoenmerk dat uitblinkt in coole en stoere jongens-sandalen is Timberland. Timberland is één van de grootste schoenmerken ter wereld en ze maken alle soorten schoenen voor kinderen en volwassenen. Maar vooral in sandalen en andere outdoorschoenen blinkt Timberland uit. Ook de Timberland jongens-sandalen zijn zeer hoog van kwaliteit en prachtig om te zien. Jongens kunnen met Timberland sandalen aan hun voeten heerlijk ravotten.

Kipling sandalen jongens

Het Belgische kindermodemerk Kipling is vooral bekend om zijn slippers en sandalen voor kinderen. Kipling sandalen zijn trendy en modieus, maar ook van zeer goede kwaliteit, gezond en comfortabel om te dragen. Dat geldt voor de Kipling jongens-sandalen. Met Kipling sandalen koop je echt goede sandalen voor je zoon.

Birkenstock sandalen jongens

De beroemde Birkenstocks zijn er ook voor jongens, inclusief populaire types Birkenstock sandalen en slippers zoals de Gizeh, Rio, Milano en New York. Met de bekende Birkenstock kwaliteit en met het comfortabele voetbed dat de Birkenstocks kenmerkt. De jongens kunnen bij deze jongens-sandalen kiezen uit diverse fraaie kleuren en prints.

Develab sandalen jongens

Sandalen  voor jongens van hoge kwaliteit uit Nederland. Develab staat bekend om zijn stoere en hippe kinderschoenen. Het zijn leren kinderschoenen van hoge kwaliteit en met veel uitstraling. Devalab is een zusterbedrijf van Red Rag dat ook al van die mooie stoere en moderne schoenen maakt.

Shoesme sandalen jongens

Shoesme is een Nederlands schoenenmerk dat helemaal in kinderschoenen gespecialiseerd is. Shoesme heeft een geweldig goede reputatie als aanbieder van moderne modieuze kinderschoenen van hoge kwaliteit. Gezonde schoenen voor kinderen die jongens en meisjes graag dragen omdat ze zowel comfortabel, eigentijds en mooi zijn. In de collectie Shoesme schoenen bevinden zich ook veel mooie Shoesme sandalen voor jongens. Deze jongenssandalen worden aangeboden in de maten 20 tot en met 35.

Zie ook: Tips kinderschoenen

Foto: Teva jongens-sandalen

 
 
Onderwerpen:
Beste jongenssandalen, teva, develab, shoesme, kipling, timberland, beste sandalen jongens.