Sanita is een merk schoenen dat vooral bekend staat om zijn klompen. Geen Oud Hollandse klompen maar moderne leren clogs uit Denemarken.

Sanita klompen hebben wel als overeenkomst met houten klompen dat ze in tal van kleuren beschikbaar zijn. Je hebt effen Sanita clogs en klompen in tal van kleuren met bonte motieven.

Kijk hier voor aanbiedingen van Sanita klompen en schoenen

Onderstaande online schoenenwinkels bieden het mooiste en beste aanbod aan Sanita schoenen tegen de laagste prijzen.

Hippe Deense klompen van leer

Sanita klompen heb je in een hele reeks verschillende modellen. Soms zijn de verschillen aan het model nauwelijks te zien, andere verschillen vallen meer op. Zo heb je Sanita klompen met en zonder verstelbaar riempje en met open hiel of gesloten hiel. Het meest opvallend is echter het brede scala aan kleuren en motieven. Soms ingetogen, soms bont en opvallend.

Sanita klompen combineren de gezonde eigenschappen van een gezondheidsklomp (een klomp die is voorzien van een binnenzool die is gevormd naar de vorm van de voet) met de voordelen van een gewone schoen. Sanita klompen hebben een heel soepele buigzame zool en ze maken geen kabaal tijdens het lopen. Ook zijn deze moderne klompen anti-slip en zijn ze goed bestand tegen veelvuldig gebruik, buigen en lopen.

Sanita klompen worden dan ook veel gebruikt door verplegend personeel in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

Andere Sanita schoenen

Het assortiment aan Sanita schoenen blijft niet beperkt tot klompen alleen. Naast de clogs heeft Sanita muiltjes, sandalen, laarsjes, laarzen, pumps en andere schoenen. Vooral in de zomer zijn er veel Sanita sandalen te koop. Deze damessandalen zijn heel wat sierlijker vormgegeven dan je zou verwachten als je de Sanita klompen kent.

Hoewel de naam Sanita een Italiaans merk schoenen doet vermoeden betreft het een Deens merk. Scandinaviƫ is de grootste afzetmarkt voor Sanita schoenen en klompen, maar ze zijn ook verkrijgbaar in tientallen andere landen waaronder Nederland en Belgiƫ.

Er zijn Sanita schoenen en klompen voor vrouwen en mannen. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de in Nederland beschikbare modellen tegen een aantrekkelijke prijs.

Zie ook: Aanbiedingen clogs (alle merken)

Onderwerpen:
Sanita klompen, leren clogs, Sanita schoenen, Sanita sandalen, Sanita clogs van leer.