Sanuk schoenen zijn bijzonder comfortabele casual schoenen uit Californië. Sanuk schoenen zijn geinspireerd door de surfwereld.

Sanuk maakt vooral teenslippers, instappers en in mindere mate sneakers. Voor de winter worden er ook laarzen en booties gemaakt, maar zomerschoenen domineren het aanbod aan Sanuk schoenen.

Sanuk schoenen zitten erg comfortabel. Sanuk besteedt dan ook erg veel aandacht aan het draagcomfort en durft originele materialen te gebruiken. Zo worden er slippers gemaakt met een voetbed dat van hetzelfde materiaal is gemaakt als waarvan ze yoga-matjes maken. Dit is een lekker zacht en comfortabel materiaal wat zich goed leent voor gebruik als voetbed. Deze slippers worden Sanuk Yogamat flip flops genoemd.

Andere populaire Sanuk schoenen zijn de Sanuk Sidewalk Surfers. Deze instappers zijn vooral bij surfers als badgasten erg populair.

Kijk hier voor aanbiedingen van Sanuk schoenen

Lol en pret

Sanuk is een Amerikaans merk schoenen met een Thaise naam. Sanuk is namelijk het Thaise woord voor lol en pret. In 1997 werd het merk opgericht door de hobbysurfer Jeff Kelley. Hij wilde schoenen voor surfers en strandgangers maken die er niet alleen stijlvoluitzien maar ook comfortabel zittem en gezond zijn voor lichaam en voeten.

Dankzij een speciale productietechniek zijn de Sanuk schoenen dusdanig comfortabel dat deze techniek in 2007 en 2010 als beste werd uitgeroepen bij de verkiezing van Schoenen van het jaar.

Productselectie: Bergfreunde