Satorisan schoenen zijn prachtige sneakers, booties en andere casual schoenen. Hoewel Satorisan een Japanse naam is, en de Japanse mythologie een belangrijke inspiratiebron vormt voor Satoritan schoenen is het een Spaans schoenenmerk.

Satorisan schoenen zijn unieke schoenen om te zien, en ook nog eens schoenen van hoge kwaliteit die gemaakt zijn van materialen van hoge kwaliteit. Satorisan is geen merk schoenen dat domweg trends volgt en gebaande paden bewandelt. Het is een zelfbewust schoenmerk dat zijn eigen gevoel volgt.

Aanbiedingen Santorisan schoenen

Dat heeft prachtige en unieke sneakers en andere Satorisan schoenen tot gevolg. Prachtige schoenen die vaak moeilijk in een hokje te plaatsen zijn. Heel mooie schoenen met karakter die heel betaalbaar zijn. Kijk maar bij de aanbiedingen van Satorisan schoenen van onderstaande aanbevolen winkels. Sommige merken schoenen hebben ook alles mee!

Informatie Satorisan schoenen

Er zijn Satorisan schoenen voor dames en heren, en sinds kort maakt Satorisan ook kinderschoenen voor jongens en meisjes. Satori maakt zowel sneakers, zowel hoge sneakers als lage sneakers, maar ook andere casual schoenen zoals instappers, booties en snowboots. Maar de Satorisan sneakers domineren hun collectie.

Satorisan werd als schoenmerk in 2010 opgericht door professionals die al jaren in de schoenindustrie actief waren. Ze hadden een simpel uitgangspunt, unieke en mooi schoenen ontwerpen en uitbrengen, maar Satorisan schoenen moesten ook bijzonder zijn. Schoenen met een ziel! Hierom werd ook voor de naam Satorisan gekozen.

De Satori is een mythisch monster uit oude Japanse volksverhalen. Een is een aap-achtig dier dat in staat is om in de harten van mensen te kijken. Ook in het Zen Boedisme komt Satori voor. In dat geval betekent het inzicht of verlichting. Het is een soort van begrip dat geluk brengt.

Satorisan schoenen zijn heel comfortabel om te dragen en mooi om te zien. Satorisan schoenen hebben een vintage uitstraling. Ze zien er een beetje verweerd uit, en worden daardoor alleen maar mooier en karaktervoller uit naarmate ze vaker gedragen worden.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor Santorisan sneakers en andere Santorisan schoenen tegen de laagste prijs.

Onderwerpen:
Satorisan sneakers, Satorisan schoenen, vintage sneakers.