Saucony is een Amerikaanse fabrikant in sportkleding en sportschoenen die ook heel mooie sneakers maakt. Saucony is vooral bekend om zijn hardloopschoenen.

Onder hardlopers zijn Saucony schoenen wereldwijd zeer geliefd. Volgens velen geven Saucony hardloopschoenen het perfecte loopgevoel.

Atleten zijn dan ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van Saucony schoenen om zo samen met de fabrikant de optimale hardloopschoen te maken. met een perfecte zool en ideale ondersteuning en demping.

Aanbiedingen Saucony schoenen

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Saucony schoenen voor Saucony sneakers en Saucony hardloopschoenen tegen de laagste prijs bij de beste verkooppunten van deze schoenen.

Naast hun populaire hardloopschoenen maakt Saucony ook sneakers. Ook de Saucony sneakers blinken uit door loopcomfort en draagcomfort. En ze hebben natuurlijk dezelfde sportieve looks als de sportschoenen.

Informatie over Saucony

Saucony is een Amerikaans sportmerk dat in de eerste plaats hardloopschoenen en hardloopkleding maakt. Saucony is al in 1898 opgericht, maar had in eerste instantie de namen A.R. Hyde & Sons en Hyde Athletic Industries.

De merknaam Saucony wordt sinds 1998 gebruikt. Deze naam is afgeleid van de Saucon River die door Pennsylvana stroomt. De Saucony fabriek staat aan de oever van deze rivier. Hyde maakte naam in de atletiekwereld met merken als SpotBilt en werd PF Flyers

In 2005 werd Saucony overgenomen door de Stride Rite Corporation, de fabrikant van onder andere Keds en Sperry Top-Sider.

Zie ook:

Onderwerpen:
Saucony sneakers, sportschoenen, Saucony hardloopschoenen.