Scapa schoenen zijn prachtige damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen uit België. Het Belgische modemerk Scapa staat erom bekend op een natuurlijke manier sportiviteit en elegantie te mixen. Een geweldige prestatie!

Kopers van Scapa schoenen zijn dan ook vooral de vrouwen, mannen, jongens en meisjes die sportief zijn, maar die ook  luxe stijlvolle schoenen willen. Dit zijn de mensen die door Scapa schoenen aangesproken worden.

Tip: Scapa schoenen voordelig kopen

Scapa schoenen kun je voordelig bij een aantal online schoenenwinkels kopen. Onderstaande winkels bieden het beste assortiment Scapa schoenen tegen lage prijzen:

Casual en stijlvol

Scapa Polo en Scapa Sports zijn populaire lijnen casual schoenen van Scapa. Het zijn sportieve maar stijlvolle schoenen die je eigenlijk op iedere gelegenheid kunt dragen. Evenals alle Scapa schoenen zijn deze gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. De lijn van Scapa Originals is wat klassieker van stijl.

Scapa Polo biedt een breed assortiment aan schoenen voor dames, heren en kinderen. Laarzen, ballerina’s, moccasins, nette schoenen, sandalen, slippers en veterschoenen. Ook zijn er mooie Scapa pantoffels.

Klasse en stijl vind je terug bij alle Scapa schoenen. Zelfs de Scapa pantoffels stralen klasse uit.

Informatie Scapa

Scapa is een Belgisch merk, opgezet door de Brit Brian Redding en zijn Vlaamse vrouw Arlette Van Oost. Scapa is een woord uit de Viking taal en betekent toevluchtsoort.

Scapa Flow is een baai bij de Orkney Eilanden waar Brian Redding begon met het maken van truien. Het echtpaar noemde hun merk naar de baai.

In 1967 brak het jonge modemerk Scapa door toen de Franse modebladen Marie-Claire en Elle Scapa foto’s van truien op hun cover plaatste. In die tijd bestond de Scapa uit enkele truien, een parka en een Schotse kilt. Scapa schoenen bestonden nog niet.

Maar dat is nu anders. Scapa maakt schoenen en andere mode voor vrouwen, mannen en kinderen. En zelfs meubelen worden onder deze merknaam verkocht.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Scapa schoenen van het mooie aanbod van dit Belgische modemerk bij de schoenenwinkels in Nederland.

Foto’s: Scapa

Onderwerpen:
Scapa schoenen, Belgische schoenen, dames, heren.