In de webshop van Ziengs is het vanaf nu mogelijk om je gekochte schoenen achteraf te betalen. Hierdoor kun je de schoenen voortaan eerst thuis passen voor je ze betaald.

En als de schoenen je niet bevallen, of niet goed passen, dan stuur je ze gewoon terug. Zowel het ontvangen als retourneren van schoenen is bij Ziengs gratis. Zo wordt het wel heel interessant om schoen online te bestellen bij Ziengs.

Binnen 14 dagen na ontvangst betalen

Ziengs maakt voor de mogelijkheid van schoenen achteraf betalen gebruik van Afterpay. Je ontvangt binnen 5 dagen na het bestellen van de schoenen een digitale acceptgiro van Afterpay via de mail. De betaaltermijn van deze factuur is 14 dagen. Je hebt dus alle gelegenheid om de schoenen te passen en te besluiten of je ze houdt.

Ook kun je meerdere schoenen laten bezorgen om thuis een keuze te maken. Verzenden en retourneren is immers gratis en je hoeft alleen de schoenen te betalen die je wilt houden. De kosten voor het betalen via Afterpay zijn te verwaarlozen, deze bedragen slechts 99 cent. Betalen via Afterpay kan alleen in Nederland, niet in Belgiƫ.

Er zijn meer bekende online schoenenwinkels die achteraf schoenen betalen via Afterpay als betaalmogelijkheid aanbieden. Bijvoorbeeld Omoda en Schuurman schoenen.

Kijk hier voor een overzicht van schoenenwinkels waar je schoenen achteraf kunt betalen.


Onderwerpen:
Schoenen achteraf betalen, Afterpay, later betalen, op rekening kopen.