Hou je er niet van je online aankopen vooruit te betalen? Dat hoeft bij het online schoenen kopen geen enkel probleem zijn. Veel schoenenwinkels bieden namelijk de mogelijkheid tot achteraf betalen. Meestal via Afterpay, Klarna of acceptgiro.

Kijk bij Schoenen achteraf betalen van de informatieve consumentensite voor een overzicht van schoenenwinkels die achteraf betalen mogelijk maken. Meestal is dat via de “digitale acceptgiro” van Afterpay of Klarna maar soms ook nog met de oude vertrouwde acceptgiro.

Schoenen betalen met Afterpay of Klarna

Een moderne variant op de acceptgirokaart zijn de betaalmogelijkheden die Afterpay en Klarna bieden. Deze bedrijven nemen de facturering en incasso van online schoenenwinkels en andere webshops uit handen. Het werkt als volgt: Je doet op de gebruikelijke manier, maar bij het betalen kies je in plaats van voor iDeal voor Klarna of Afterpay. Je hoeft dan (nog) niet te betalen. En je krijgt de schoenen gewoon thuisbezorgd, tenzij je geregistreerd staat als wanbetaler.

Na de aflevering van de schoenen, meestal enkele dagen later, ontvang je dan via je mail een factuur van Afterpay of Klarna. Deze moet je dan binnen twee weken betalen.

Natuurlijk vragen Afterpay en Klarna een vergoeding voor hun diensten aan de schoenenwinkels. Soms vragen deze winkels daarom een kleine vergoeding voor achteraf betalen met Afterpay, acceptgiro of Klarna. Andere winkels nemen deze kosten zelf op zich. In het bovenstaande overzicht van Beste Kopen kun je zien of er bij de betreffende winkels extra kosten gerekend worden bij het achteraf betalen van schoenen met acceptgiro, Afterpay of Klarna.

Kijk in het bovenstaand overzicht waar je schoenen achteraf kunt betalen.

Onderwerpen:
Schoenen achteraf betalen, afterpay, klarna factuur, schoenen op rekening kopen, betalen per acceptgiro kaart.