De schoenen van Innocent Shoes zijn prachtige kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes. Het zijn originele jongenschoenen en meisjesschoenen. Innocent maar zeker niet braaf.

Innocent shoes zijn van top tot teen gemaakt van natuurlijke materialen. Het zijn verantwoorde schoenen met een prima pasvorm en van hoge kwaliteit. Gezonde schoenen voor gezonde kindervoeten.

Innocent schoenen worden in Nederland ontworpen en in Portugal geproduceerd. Dat deze kinderschoenen een hip ontwerp hebben zie je meteen. Maar het zijn ook heel goede schoenen. En Innocent schoenen zijn heel betaalbaar, kijk maar bij de aanbiedingen van Innocent Shoes.

Helaas hebben we geen verkooppunten voor Innocent Shoes meer voor je. Kijk bij de beste kinderschoenen voor de beste alternatieven.

De jongensschoenen van Innocent Shoes zijn sportief en stoer om te zien. Innocent maakt voor jongens vooral sportieve modellen zoals laarzen, booties en sneakers met klitteband. De collectie voor meisjes bevat naast mooie meisjesschoenen vooral veel Innocent laarzen en laarsjes.