Schoenen met spitse neuzen, ook wel puntschoenen genoemd, komen we steeds meer in de diverse schoenencollecties tegen. Niet alleen bij pumps en veterschoenen, maar ook bij heel andere schoenen zoals ballerina’s, mocassins en zelfs enkellaarsjes. Zowel bij herenschoenen als damesschoenen. Waarom zijn puntschoenen zo populair?

Waarom puntschoenen?

Een voordeel van puntschoenen dat vooral bij dames speelt is het feit dat de puntige schoenen je voeten slanker doen lijken. Ja, zelfs je benen lijken door de puntige neus zelfs wat langer. Het kleine neusje van de schoen zorgt in de praktijk voor een verbazend groot optisch effect. Vooral als je de kleur van de schoenen en broek gelijk houdt (maar dat hoeft niet). En welke vrouw wil nou niet dat haar voeten slanker en haar benen langer lijken? Met puntschoenen kun je dat effect heel makkelijk bereiken.

Makkelijk te combineren

En daarnaast kan de puntige neus heel leuk staan bij een schoen. Een puntige neus straalt stijl en elegantie uit. En het is makkelijk te combineren. Puntige schoenen staan leuk bij broek en blazer, maar puntige pumps of sandalen ook bij een jurk of kokerrok. Met puntschoenen kun je alle kanten op!

Schoenen met puntige neus bij de beste schoenenwinkels

Kijk bij de nieuwe schoencollecties wat de winkels allemaal aan nieuwe schoenen binnen hebben gekregen. Met of zonder puntneus.

Onderwerpen:
Schoenen met een puntige neus, puntneus schoenen, puntschoenen.