Als je een specifiek paar schoenen zoekt ontkom je er soms niet aan de volle prijs te betalen, maar over het algemeen kun je heel veel geld besparen op schoenen. Schoenen met korting zijn namelijk makkelijk te vinden.

Schoenen met korting vind je volop in de uitverkoop (die tegenwoordig een groot deel van het jaar duurt), maar ook buiten deze periode zijn schoenen prima met korting te kopen.

Outlets en acties

Ten eerste hebben online schoenenwinkels vaak interessante acties . Dan wordt er bijvoorbeeld 10% korting op alle herenschoenen gegeven, of is het tweede paar kinderschoenen voor de halve prijs. Maar er worden door de grote schoenenwinkels ook structureel kortingen op schoenen gegeven. De meeste grote ketens schoenenwinkels hebben namelijk een online outlet op hun website staan. Bij sommige grote online schoenenwinkels kan zo’n online schoenenoutlet wel duizenden verschillende modellen bevatten. Met name schoenen van eerdere seizoenen zijn vaak met hoge kortingen in zo’n online schoenenoutlet te vinden, maar in de outlets treffen we ook steeds vaker nieuwe modellen aan die vaak met heel hoge kortingen verkocht worden.

Een overzicht van alle acties van schoenenwinkels en alle online schoenenoutlets is te vinden in het overzicht acties schoenenwinkels. Je vind daar een overzicht van alle lopende acties van de belangrijke schoenenwinkels en links naar de outlets van deze winkels.

Uitverkoop schoenen

In België is het wettelijk bepaald dat het alleen tussen 3 januari en 31 januari en van 1 juli tot en met 31 juli uitverkoop is (men noemt het daar solden). In Nederland geldt deze beperking niet. De winkeliers mogen zelf bepalen wanneer ze uitverkoop houden, met ls gevolg dat het in Nederland soms wel over een periode van enkele maanden uitverkoop is bij veel winkels. Doordat de uitverkoop zo lang duurt begint men meestal met een kleine korting (zo’n 10%) en laat deze stapsgewijs in de loop der tijd oplopen tot wel zo’n 80% korting op sommige schoenen aan het eind van de uitverkoop. Tegen die tijd is het aanbod echter vaak zeer beperkt geworden, vooral voor gewilde modellen en veelgevraagde maten.

Ook vinden er in Nederland vaak buiten de normale opruimingsperiodes Mid Season Sales plaats. Hierdoor is het voor inwoners van België erg interessant om in online in Nederland schoenen met korting te kopen. Veel Nederlandse online schoenenwinkels bezorgen schoenen zonder verzendkosten in België.

Overzichten van de opruimingen / uitverkopen / sales bij de online schoenenwinkels in Nederland is te vinden in het bovengenoemde overzicht met acties van schoenenwinkels.

Korting op specifieke schoenen

Ben je op zoek naar een bepaald paar schoenen of schoenen van een specifiek merk? Kijk dan eens in ons overzicht van schoenmerken. Kies daar het merk wat je wilt hebben en je krijgt een overzicht van de aanbiedingen van deze schoenen bij alle belangrijke schoenenwinkels in Nederland.

Onderwerpen:
Acties schoenen, schoenenwinkel acties, korting op schoenen, acties schoenenwinkels.